בשבע 442: המטבחון

אנטריקוט במרינדת רימונים

פנחס קופר , ח' באייר תשע"א

באדיבות חיים סנדלר – שף 'פאפאגאיו' סניף 'תלפיות' בירושלים 

  • החומרים  
4 נתחי סטייק אנטריקוט במשקל 300 גרם כל אחד למרינדת רימונים: רבע כוס תרכיז רימונים סמיך ואיכותי, חצי כוס יין לבן יבש, 3 כפות שמן זית, כף חרדל דיז'ון, כף סוכר, מלח גס, פלפל שחור גרוס

 

  • אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי האנטריקוט במשך שעתיים לפחות. מידי פעם הופכים את הנתחים מצד לצד. מחממים את הגריל היטב – 20 דקות לפחות. צולים על הגריל לדרגת העסיסיות הרצויה.