גליונות בשבע עוד גליונות

בשבע

המטבחון - צרכנות

חצי עוף בקארי, דבש ולימון באדיבות השף דוד ויכסלבאום, מסעדת סיימון
19/05/11, 11:16
הילה פלח

 

חצי עוף בקארי, דבש ולימון

החומרים:

  • חזה וקרעי עוף ללא עור (עדיף להוציא עצמות או להשתמש בסטייק פרגית או בשניצל לא דפוק)
  •  מיץ מלימון 1 וגרידת קליפת לימון
  • כפית וחצי קארי
  • 2 כפות דבש
  • חצי כפית מלח
  • קמח, ביצים, פירורי לחם וקורנפלקס לציפוי

אופן ההכנה:

  • מערבבים את המיץ לימון, גרידת לימון, קארי והדבש ביחד
  • משרים את החזה והקרעיים ללילה שלם
  • מצפים בקמח אח"כ טובלים בביצה, אח"כ מצפים בפירורי לחם המעורבבים עם הקורנפלקס
  • לא חובה: מטגנים בשמן עמוק בשני הצדדים עד שזה מזהיב קלות
  • מכניסים לתנור לחום של 165 מעלות לבין 15 דק' עד 20 דק'
  • מכינים תוספת למנה על פי טעמכם האישי