בשבע 456: המטבחון

מתכון לקציצות פולי סויה – אדממה באדיבות השפית שי-לי ליפא – חברת 'סנפרוסט'

פנחס קופר , י"ח באב תשע"א

קציצות פולי סויה – אדממה

באדיבות השפית שי-לי ליפא – חברת 'סנפרוסט'  

  • החומרים (ל-10 קציצות)  

שקית פולי סויה מוקפאים, אדממה קלוף 'סנפרוסט' (400 גרם)

חצי בצל בינוני, קצוץ דק

3 שיני שום, קצוצות דק

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

 

  • אופן ההכנה

מבשלים את פולי הסויה במים רותחים כ-5 דקות, עד התרככותם.

מעבירים למסננת ומצננים.

קוצצים גס את פולי הסויה במעבד מזון ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים  ומערבבים היטב.

יוצרים מהתערובת עשר קציצות פחוסות והדוקות.

מחממים שמן במחבת טפלון, מטגנים על להבה בינונית 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה.

מעבירים לנייר סופג. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.