
סופלה שוקולד עשיר באדיבות מותג האפייה maimon's
החומרים (לתבנית של 12 שקעים קטנים)
- 150 גרם מטבעות שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- חצי כוס (100 גרם) סוכר
- רבע כוס (35 גרם) קמח לבן
- חצי חבילה מטבעות שוקולד לבן
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
- מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר, לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
- מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שהקמח נבלע.
- יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס משומנות עד ל-3/4 גובה.
- שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל שקע.
- אופים 9 דקות בלבד.