בשבע 457: המטבחון

סופלה שוקולד עשיר

פינחס ורבקה קופר , כ"ה באב תשע"א

 

סופלה שוקולד עשיר באדיבות מותג האפייה maimon's  

 

החומרים (לתבנית של 12 שקעים קטנים)

  • 150 גרם מטבעות שוקולד מריר
  • 150  גרם חמאה
  •  2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • חצי כוס (100 גרם) סוכר
  • רבע כוס (35 גרם) קמח לבן
  • חצי חבילה מטבעות שוקולד לבן

 

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
  • מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר, לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
  • מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שהקמח נבלע.
  • יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס משומנות עד ל-3/4 גובה.
  • שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל שקע.
  • אופים 9 דקות בלבד.