גליונות בשבע עוד גליונות

בשבע

המטבחון - צרכנות

סלט קוביות סלק וחזה עוף
10/11/11, 10:43
פינחס ורבקה קופר

 

סלט קוביות סלק וחזה עוף באדיבות השף מיקי סויסה – מסעדת 'לונה' בעיר העתיקה באשקלון

החומרים

  • 4 יחידות סלק בינוני, מבושל עד ריכוך
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 400 גרם חזה עוף
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כוס שמן זית

 

אופן ההכנה

  • מבשלים את חזה העוף במים במשך כ-10 דקות.
  • מרגע הרתיחה מקררים ופורמים.
  • חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים.
  • מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומערבבים היטב.
  • מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף.