בשבע 478: המטבחון

קרם סחלב - קרם סחלב - משקה חם וטעים שיחמם לכם את הלב בימים הגשומים והסוערים.

באדיבות השף נדב מרום – רשת 'קפה גרג' , ב' בשבט תשע"ב

החומרים

250 מ"ל חלב קר

כף גדושה סוכר

כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

כפית תמצית מי ורדים

כף גדושה קוקוס קלוי

כף אגוזים קצוצים דק

מעט קינמון

אופן ההכנה

הרתיחו את החלב והסוכר. לאחר הרתיחה הוסיפו את הקורנפלור המומס בחלב וערבבו היטב. הנמיכו את האש. לקראת רתיחה נוספת הוסיפו את מי הורדים ובשלו עד הגעה לסמיכות הרצויה.  העבירו לכוס. הוסיפו קוקוס, אגוזים ומעט קינמון.