חדשות ערוץ 7

פופולארי: תג בכותרות
גליונות בשבע עוד גליונות

בשבע

גליון 484ראשיהפצה

המטבחון - צרכנות

קדרת בשר, חומוס ודלעת
08/03/12, 13:25
השפית פסקל פרץ-רובין

החומרים (ל-6-8 מנות)

600 גרם בשר בקר כתף, חתוך לקוביות בינוניות

4 כוסות ציר עוף

כוס גרגרי חומוס, מושרים במים לילה ומסוננים

300 גרם דלעת, חתוכה לקוביות

4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

בצל גדול, קצוץ

2 גזרים, חתוכים לקוביות קטנות

עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות

5 שיני שום, כתושות

6-5 כפות רסק עגבניות

4 כפות שמן קנולה

מקל קינמון

כף פפריקה מתוקה

חצי כפית פפריקה חריפה

כפית כמון

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד כ-2-3 דקות. מוסיפים את הגזר ומטגנים כ-3 דקות. מוסיפים את שאר החומרים מלבד הדלעת, החומוס ותפוחי האדמה, ומערבבים. מבשלים מכוסה, כ-5 דקות. מוסיפים את החומוס ומבשלים כ-20 דקות. מוסיפים את הדלעת ואת תפוחי האדמה, ומבשלים על להבה נמוכה, כ-30 דקות, עד לריכוך.