בשבע 485:המטבחון

סביצ'ה טונה אדומה

היועץ הקולינארי חיים גרשון , כ"א באדר תשע"ב

החומרים (ל-4 מנות)

120 גרם טונה אדומה טרייה

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 בצל סגול קטן

3 גבעולי בצל ירוק

רבע זר כוסברה

1 פלפל צ'ילי חריף

קוביות לימון טרי מלימון אחד, ללא הקליפה

מיץ מלימון סחוט אחד

1 כף שמן שומשום

2 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

קוצצים את כל הרכיבים – כמה שיותר דק. מוסיפים את התבלינים, שמן הזית ומיץ הלימון, ומגישים מיד לשולחן בקעריות אישיות.