גליונות בשבע עוד גליונות

בשבע

המטבחון - צרכנות

סלט וולדורף
19/04/12, 13:17
השף אבי אביטן ל'נסיה'

החומרים (ל-4 מנות)

4 תפוחי עץ מסוג 'סמית'

3 אגסים

קופסת שימורי אננס

100 גרם חמוציות

50 גרם פקאן מסוכר

3 גבעולי סלרי עם העלים

לטמפורה: ביצה, כוס מים קרים, כוס קמח 

לרוטב: מיץ מלימון אחד, רבע כוס מיץ תפוזים, כפית סוכר

 

אופן ההכנה

מגרדים במנדולינה שלושה אגסים ושלושה תפוחי עץ לרצועות ומשרים במים ולימון (שלא ישחירו). מסננים את האננס מהנוזלים ומניחים בצד. קוצצים את הסלרי עם העלים. מערבבים בקערה נפרדת את חומרי הטמפורה. חותכים תפוח עץ אחד לפרוסות, טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק.מאחדים את כל המוצרים בקערה, מוסיפים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר, מערבבים ומגישים