בשבע 499: המטבחון

קינוח יוגורט קראמבל

אמיר גרינברג, 'קפה אילנ'ס' , ח' בתמוז תשע"ב

 

החומרים (ל-4 מנות)

* 4 גביעי יוגורט לבן * חבילת ביסקוויטים 'פתי בר' מפוררים לפירורים דקים * סירופ שוקולד * חצי קליפת לימון מגורד

 

אופן ההכנה

* מערבבים היטב בקערה את היוגורט, עד לקבלת מרקם רך ואחיד.

* מוזגים בכוסות הגשה סירופ שוקולד לתחתית הכוס: כשתיים וחצי כפות.

* מעל לסירופ מוזגים את היוגורט עד לגובה חצי הכוס.

* על היוגורט מפזרים שכבת פירורי ביסקוויטים, ומעליה מוזגים עוד שכבת יוגורט עד לגובה סנטימטר אחד משפת הכוס.

* מפזרים מלמעלה עוד שכבת פירורי ביסקוויטים.

* מכניסים למקרר ומגישים קר.

* אופציית הגשה: ניתן לפזר מלמעלה פרוסות פרי חתוכות דק.