בשבע 502: המטבחון

ירקות מוקרמים

השף רמי מאיר, 'קפה קפה' , כ"ט בתמוז תשע"ב

 

החומרים (ל-4 מנות או ל-8 תוספות)

* כרובית בינונית מופרדת לפרחים * בטטה חתוכה קוביות * גזר פרוס לטבעות * ברוקולי מופרד לפרחים * 3 כפות מיונז * כפית חרדל דיז'ון * 2 כפיות אבקת מרק בצל * פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

* חולטים כל ירק בנפרד, במים רותחים, עד כמעט ריכוך. * מפזרים את הירקות במגש אפייה. * מערבבים היטב בקערה מיונז, חרדל, אבקת מרק בצל ופלפל שחור עם מעט מים מהחליטה של הירקות. * מפזרים את הרוטב על הירקות בצורה אחידה. * מכניסים לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות לכ-20 דקות. * לאחר שמוציאים מהתנור מומלץ לפזר מעל גבינה צהובה או מלוחה מגורדת