בשבע 511: המטבחון

מרק עוף, ירקות ואטריות

באדיבות השף צ'רלי פדידה, , ד' בתשרי תשע"ג

החומרים

* 1 עוף מפורק ל-8 חלקים * 1 גזר חתוך לקוביות * 1 בצל חתוך לקוביות * 1 ראש סלרי חתוך לקוביות * 1 ראש פטרוזיליה קצוצה * 500 גרם אטריות ביצים דקות * 2 כפות אבקת מרק עוף * 2 ליטר מים

אופן ההכנה

* ממלאים 2 ליטר מים בסיר בעל תחתית עבה ומוסיפים פנימה את כל החומרים, פרט לאטריות הביצים.

* מביאים את הנוזל לרתיחה ומוציאים את הקצף והשומן שהצטברו מעל.

* מניחים למרק להתבשל במשך כ-40 דקות נוספות על אש נמוכה.

* מוסיפים את אטריות הביצים לסיר ומבשלים עוד כ-7 דקות.

* מתקנים את התיבול ומגישים.