בשבע 515: המטבחון

סחלב בארומת 'תה של סבתא'

מאיר רוזנברג, , ט' בחשון תשע"ג

החומרים (ל-5 מנות)

4 כוסות חלב (או מים למתכון פרווה)

2 כוסות שמנת מתוקה (או ריץ' למתכון פרווה)

2 כפות חליטת 'תה של סבתא' של 'ויסוצקי'

חצי כוס סוכר

כף מי ורדים

2 מקלות קינמון

כף קורנפלור

חצי כוס מים

 

אופן ההכנה

מרתיחים את החלב (או המים) עם ה'תה של סבתא' בחום נמוך כחמש דקות, ומסננים את החלב.

מוסיפים את השמנת (או הריץ'), הסוכר ומקלות הקינמון, וממשיכים בישול של חמש דקות נוספות.

מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס מים ומסמיכים את הסחלב בתערובת.

מוסיפים את מי הוורדים.

להעשרת הטעם ניתן לגוון ולהוסיף מלמעלה פיסטוקים קצוצים, קוקוס, גרנולה ושקדים.