בשבע 388: חדש על המדף- על השולחן

פנחס ורבקה קופר , א' באייר תש"ע

'זוגלובק' מחדשת עם 'קבב עירקי' – קבב מבשר בקר טחון, משובח ומתובל (400 גרם, 16 יחידות, 19.90 ש"ח). 'טיבון ויל' משיקה 'קבב מזרחי חריף' בגרסה פיקנטית בתיבול צ'ילי חריף (500 גרם, 9 יחידות, 18 ש"ח). 'שלושת האופים' מציעים מאפה 'בורקס פילו בשר' ללא מרגרינה, במרקם קריספי ונימוח במילוי בשר טחון, בצל מטוגן, פטרוזיליה ופלפל שחור (650 גרם, 10 יחידות, 26 ש"ח). 'טבעול' משיקה מהדורה חגיגית של 'קבב מתובל מן הצומח', עם פחות שומן – רק 5%, וקלוריות – רק 44 קלוריות ליחידה (500 גרם, 25.25 ש"ח). 'הריבוע הכחול' מרחיבה במותג הפרטי 'מגה', עם דגים מוכנים – מטוגנים וקפואים, מרכיבים טבעיים, ללא חומר משמר וצבעי מאכל, באמצעות 'דלידג', בסדרת 'שניצל דג' הכוללת קציצות, שניצל ואצבעות, מדג נסיכה וקרפיון בתוספת חלבון סויה (700 גרם, 17.90-19.90 ש"ח). 'צבר' מביאה את החומוסיות הביתה, עם 'אבו מרוואן' מיפו – חומוס עשיר בטחינה משובחת, ו'אבו מאהר' מכפר יאסיף – חומוס גרוס גס ועשיר בגרגירים רכים (600 גרם, 12-15 ש"ח). 'סנפרוסט' משיקה בסדרת הקטניות פול מבושל מוקפא, מוכן לאכילה, שאינו דורש השרייה מוקדמת (19 ש"ח).