![]() חשמונאים בזמן הזהבראש תנועת הנוער המחתרתית למחצה עמד רב, הסיסמה היתה 'לה' הישועה' והמטרה – חידוש מלכות ישראל בארצו.![]() חזק חזק ומתחזקסקר שנערך מטעם 'המכון הישראלי לדמוקרטיה' והתפרסם לאחרונה, העלה נתונים מפתיעים ושנויים במחלוקת לפיהם שליש מהאוכלוסייה היהודית בישראל מגדירה עצמה כדתית.![]() כל אחת היא אור קטןהיכולת להעמיק בפרטים הקטנים היא שיוצרת את תפקידה הגדול של האישה ● בלוג אישי ברשת יכול להפיץ מעט אור בחושך שמסביב.צעדים משלימיםשחרור המחבלים ואספקת הנשק לפלשתינים משרתים היטב את היעד של אהוד ברק לעודד נטישת מתנחלים כבר עכשיו.
המשך > חנוכה – חג התורה שבע"פמה הבעיה ברב שאינו אוכל מההכשר של עצמו? ● כאשר הרב ומקורביו לעולם אינם אוכלים, סימן שהמזון לא באמת כשר ● גדולי החכמים נהגו לאכול מבהמה מסופקת שהכריעו שהיא כשרה, כדי לחזק את כשרותה.המשך > 'על דעת עצמי'המשך > כבוד השופט, כבוד העצירהשופט התקומם נגד כבילת העציר המשפילה, וגילה שהנוהל בשב"ס מורה לסוהרים לפעול בניגוד לחוק ● הקרב המשפטי על שמירת השבת צובר תאוצה ● למה צריך הצעת חוק שתקבע את הלו"ז לטכנאי השירות.
המשך > מבצע סבתא – פרק 6בפרק הקודם: הילדים מנסים ללמוד פרטים על חיי סבתם מפי הדוד יגאל, בנה הבכור של סבתא שושנה, אך הוא אינו מוצא מידע שיעזור להם. מאוחר יותר, הם מוצאים דף ישן ועליו סיסמאות וסמל לא מוכר.המשך > חנוכה באור אחרמבחר אלבומים שיצאו לקראת חנוכה מרעננים את מלאי שירי החג בטקסטים הומוריסטיים ולחנים קצת אחרים.
המשך > המאבק הבאלא פחות מאשר למנוע את החורבן והגירוש - זו צריכה להיות מטרתו היחידה של המאבק הבא, שאותו יש לנהל בעריו ובבתיו של הצד התוקף.
המשך > שאלת השבועהמשך > אור האמונההמשך > |