![]() עמותת קשפרופ' אליעזר יפה צפה בהתפעלות בגלי העולים מרוסיה ואתיופיה, והחליט לסייע להם באמצעות הקמת קרן הלוואות. היוזמה שהחלה בחדרון קטן, הפכה לעמותה משגשגת.![]() בדין ובחסדהרב והדיין יעקב ניסן רוזנטל זצ"ל שהלך לעולמו בחודש שעבר, הקים ממלכת תורה מפוארת בחיפה, אך עד שנתו האחרונה נסע באוטובוסים כדי להעביר את שיעוריו ברחבי הארץ.טקוואנדו ומפעל ההתיישבותאת ערכו וחשיבותו של מפעל ההתיישבות יש להציג באמצעות ההישגים האותנטיים שצמחו וממשיכים לצמוח מתוכו * אם בכוכב יעקב גדלה אלופת ספורט אירופית, קרוב לוודאי שזה קרה למרות שהיא מתנחלת ולא משום שהיא מתנחלת.המשך > עת להתפשר ועת להיאבקמתי מתפשרים ומתי נאבקים - דרכה של ישיבת הר ברכה בעניין שמירת היהדות בצה"ל. התעקשות של חיילים תוך נכונות ללכת לכלא הביאה לפתרון יסודי של בעיות שנמשכו שנים.המשך > חופש העיתונות - לא לכולםלעומת ההתגייסות הרחבה למען הכתב הנמלט אורי בלאו, לא נרשמה הזדעזעות תקשורתית כאשר צלם עיתונות נעצר בזמן עבודתו רק בגלל חזותו החרדית. המשך > על סדר היוםהתנהלות משרד ראש הממשלה בפרשת הקברים באשקלון פוגעת, מעליבה ומתחת לכל ביקורת.ח"כ מאיר פרוש, סגן שר החינוך.
המשך > בין קודש לחולהמשך > שאלת השבוע- עושקים ובוכיםכיצד יש להתמודד עם התגברות החתרנות בקרב גופים רדיקליים של ערביי ישראל?המשך > המסירות של רותהמשך > שאלת השבוע- לחזק את הנאמנים למדינהכיצד יש להתמודד עם התגברות החתרנות בקרב גופים רדיקליים של ערביי ישראל?המשך > בזמנכם החופשיהמשך > תוכן שיווקיהמשך > צרכנות ומשפחההמשך > רק לערבים אין חוש הומור?התיקון שאני מציע לחוק נגד גזענות נועד לבטל את אבסורד לפיו מותר ללעוג לכל מגזרי הציבור בישראל, פרט לערבים.המשך > הקוסם מירושליםמי שמחכה להפשרת ההקפאה צריך לזכור כי למרות כל ההצהרות – נתניהו לא בנה בירושלים אפילו בית אחד.המשך > מהי תורה שלמה? הקביעה כי רב שאינו ציוני עוסק רק בחצי תורה היא הכללה שגויה * תגובה למאמרו של הרב שמואל אליהו.
המשך > מנהיגות לכתחילהאי אפשר להתקדם במערכת השלטונית מבלי להתיישר לפי הכללים שלה. לכן מנהיגות יהודית שוברת את הכלים ומציעה אלטרנטיבה אמונית להנהגה. תגובה למאמרו של בועז העצני 'פייגלין, תישאר'.המשך > לא למכירההמשך > |