![]() מהפך בלשכהמהפך: עו"ד דורון ברזילי שנתמך ע"י רשימות דתיות וחרדיות גבר על עו"ד יורי גיא רון בבחירות לראשות לשכת עורכי הדין![]() תורה מאהבהלקראת יום השנה לפטירת הרב מרדכי אליהו זצ"ל, מספר מנהל ההוצאה, על עבודת איתור ושחזור, על ההפצה בחינם ועל אהבתם של ילדי ישראל![]() חמש יחידות בנתינההוריו של תני גודמן ז"ל החליטו להנציח את בנם דרך פרויקט 'מרתני', שבדומה לבנם שנפטר, עוסק כל כולו בנתינה מכל כיוון אפשרי | פרויקטעל כדורסל וקידוש השםנכונותה של הכדורסלנית נעמה שפיר לפגוע בקריירה הספורטיבית שלה למען אמונתה הדתית היא בגדר קידוש השםהמשך > רב ארץ-ישראלי תפילה בבית כנסת 'שוויוני': אין להתפלל במקום שמשנה באופן משמעותי מן המנהג ומפסקי ההלכה המקובלים
המשך > אל אל ישראל הרמטכ"ל בני גנץ הורה לשנות את נוסח 'יזכור' בטקסי ההנצחה הצבאיים. לא, הוא לא שינה, הוא רק טען שאלו פקודות מטכ"ל.המשך > הפרקליטים ינברו בתיקיםפעילי ימין שהואשמו בהעלבת עובד ציבור טענו לאכיפה מפלה באישום זה נגד אנשי ימין בלבד, וביקשו בבית המשפט הגנה מן הצדקהמשך > חולבים אותנוהמחאה הציבורית שהתעוררה בשבועיים האחרונים בעקבות עליית מחיר הקוטג' הביאה את הממשלה לפעולה בשני כיוונים מנוגדים לכאורה.המשך > האם למחאת צרכנים בישראל יש סיכויים להצליח?יצחק אלרוב, יוזם מחאת הקוטג', עו"ד אהוד פלג, מנכ"ל המועצה הישראלית לצרכנות ופרופ' הרצל פטל ממכון לב עונים בהרחבה על שאלת השבועהמשך > הרב אברהם ישראל גליסהרב אברהם ישראל גליס, בעקבות הספר 'הוד והדר': 'בתי כנסת בארץ ישראל'- בהוצאת כרטא.
המשך > חיים של אמונהסיפור חייה של מרים פרץ, שעלתה ארצה בחוסר כל, שכלה שני בנים ובעל וממשיכה לראות הטוב, מובא בצורה מרגשת ב'שירת מרים'
המשך > עבודה עם נשמהזהו, החלטנו: בחופש הזה אנחנו לא משתעממים כל היום מול המחשב או במגרש הכדורסל. אנחנו נעשה משהו מועיל, ולא סתם מועיל: נמצא עבודההמשך > סוד ההצלחהכשיצא הרב מרדכי אליהו ניגש אליו האב המאושר ואמר: "איני יודע איך להודות לך. הצלת את חיי. מה אתן לך בתמורה?"
המשך > |