אבולוציה של מנות ביס: קאנאפ'ס משיקה תפריט חדש

יחיאל נגלברג, כ' בסיון תשע"ו,

אוכל הפינגר פוד, שמשמעותו המדויקת היא ״טעימות קטנות״ והפחות מדויקת ״אוכל שאוכלים עם הידיים״ או ״מנות ביס״, הוא טרנד קולינרי עולה שהגיע במקור מהמזרח, השתלב בעולם המערבי וגם אצלנו בישראל. חברת קאנאפ'ס, חברת קייטרינג הפועלת בתחום מגשי האירוח כבר למעלה מעשור, משיקה תפריט קיץ חדש מבוסס על ׳פינגר פוד׳ ולרגל ההשקה מעניקה 10% הנחה בחודשי יולי ואוגוסט למזמינים מעל 8 מגשי אירוח.

ארז תורג׳מן, מנכ״ל: ״בתפריט החדש החברה שמה דגש על חומרי גלם מקומיים ומציגה כמה מנות קלאסיות כמו: לזניה איטליאנו, לזניה ברוקולי, וכן סלטים מיוחדים ומתוקים מקונדיטורית קאנאפ'ס כמו אמריקן צ'יז קיייק וטירמיסו איטלקי. אנחנו מתרגשים מהתפריט החדש וכדי לאפשר לכמה שיותר אנשים לטעום, החלטנו לצאת במבצע על הזמנה של מעל 8 מגשי האירוח. התפריט החדש הותאם במיוחד למגוון סוגים של אירועים פרטיים: בריתות, בר מצווה, ימי הולדת, חינה, ואירועים עסקיים כמו ישיבות, הדרכות עובדים, השקות מוצר חדש, הרמות כוסית וכו'.״.