ט"ו באדר א תשע"ט 14:15
שאני אוכל לעשות כמות אדירה מהן בלי למות בדרך..
עוגיות טעימות ומגרות שכיף לאכול כמשהו מתוק בבוקר ליד הקפה..
ט"ו באדר א תשע"ט 14:45

להכין רולדת שמרים ארוכה ודקה ואז לחתוך לעוגיות ולאפות - 

 

ט"ו באדר א תשע"ט 16:15
אפשר גם עוגיות תמרים/ שבלולי ריבה
אפשר באותו בצק של התמרים למרוח שוקולד/ממרח חלווה/ממרח לוטוס
ט"ו באדר א תשע"ט 21:37
לשים במקרר ואז לחתוך פרוסות גם יוצא יפה וגם חוסך זמן.
לאחרונה ניסית מתכון של איה קרמרמן עוגיות מרוקאיות (בכתבה על פדיון בן) יחסית לבצק פשוט (כמו זה של החתימה של יעל מהדרום) זה כן דורש טיפלה השקעה, אבל בצק ממש נוח היה כיף להתעסק איתו ויצאה כמות גדולה.
ט"ו באדר א תשע"ט 16:16
אפשר מתכון? 😋
ט"ו באדר א תשע"ט 20:41

בדיוק כמו להכין עוגה בחושה ולחתוך אותה, רק שיוצאות בסוף עוגיות. 

אם את בכל זאת רוצה עוגיות עגולות, חפשי בבלוג "בישול בזול" - אני מאוד אוהבת את המתכונים שלה, והם פשוטים. 

יכולה להמליץ ספציפית על עוגיות שוקולד עם צ'אנקס שוקולד - הן טובות גם בלי שוקולד בכלל. 

אולי יעניין אותך