ט"ז באדר א תשע"ט 21:11
אבל מכינה מתכונים דומים ותמיד מחליפה בשמן. זה קצת פחות טעים אבל עדיין יוצא מצוין ושווה לי לגמרי בשביל הבריאות.
י"ז באדר א תשע"ט 07:57
הוא אולי טיפונת פחות גרוע ממרגרינה. זה שמן שהוציאו ממנו את כל הערכים שלו לכן נקרא שמן מזוכך.
חמאה פחות גרועה משמן קנולה. לפחות היא לא מזוככת ועם הערכים המקוריים שלה.

אם כבר רוצים תחליף *מצוין* לשמן (לא טיפה פחות גרוע) אז שמן קוקוס הוא מדהים. עם ערכים מדהימים לא זיככו אותו. הטעם לא מאוד מורגש בעוגות וזה ממש עניין של הרגל, אחרי שתי עוגות כבר לא מרגישים בכלל.... (אומרת בתור שונאת קוקוס)
י"ז באדר א תשע"ט 08:18
ואת צודקת-שמן קוקוס הוא תחליף מצוין רק שהוא מאוד יקר...
ועדיין שמן קנולה הוא הרבה יותר טוב ממרגרינה עם סוגי השומנים השונים שיש בתוכה
י"ז באדר א תשע"ט 09:03
הוא כמעט גרוע אותו דבר..... אני יודעת שקשה לשמוע את זה, אבל זה נכון🤷‍♀️

ולגבי המחיר של שמן הקוקוס- נכון שיחס המחירעם הוא גדול, אבל לומדים להכין גם פחות עוגות=עוגיות. גם בריא....
י"ז באדר א תשע"ט 10:34
גם לא נחשב בריא..
י"ז באדר א תשע"ט 10:39
אבל הרוב המוחלט מסכימים שהוא הרבה יותר טוב משמן קנולה!!!
י"ט באדר א תשע"ט 18:48
משום שהוא לא שומן מוקשה וזה כבר מעלה את רמתו.

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ' באדר א תשע"ט 08:28
יש שומן מוקשה שטוב לגוף השאלה איך הוא הגיע להיות מוקשה. באיזה תהליך. לכן חמאה הרבה הרבה יותר טובה ממרגרינה. כי יש בה גם שומן מוקשה אבל המקור שלו לא מזיכוך והריסת האוכל.
כ' באדר א תשע"ט 08:29
אבל בכל זאת מבין שני שמנים מזוקקים, אם אחד מוקשה - המוקשה גרוע יותר.

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ' באדר א תשע"ט 08:31
הוא פחות גרוע אבל הוא עדין גרוע לכשעצמו. ביחס לעצמו.
כ' באדר א תשע"ט 20:07
י"ז באדר א תשע"ט 13:55
במקום 200 גרם חמאה או מרגרינה, חצי כוס שמן.

בעוגות זה יוצא בערך אותו דבר, בעוגיות זה מורגש ופחות טוב אבל עדיין יכול לצאת ממש טוב.
(מעולם לא הכנתי את של ניקי, אבל מניח שאין הבדל מהותי)
י"ז באדר א תשע"ט 13:55
כנראה פחות טוב מהמקור, אבל מעולה לטעמינו..

ג'נדס, יום אחד עוד אשתמש בשמן קוקוס, בינתיים, אני לפחות לא משתמשת במרגרינה.. וחמאה זה כמובן הכי שווה, אבל זה חלבי..
י"ז באדר א תשע"ט 15:07
(רק רציתי לציין שזה לא הבדל גדול בפער...)

אולי יעניין אותך