י"ט בניסן תשע"ט 15:13
עשיתי קציצות מהודו טחון (בלי קמח מצה, עם בטטה מרוסקת, ביצה, בצל מטוגן, הוספתי גם מוצר קנוי שאמור להיות תחליף פירורי לחם בפסח). הכנתי אותן כמו שאני תמיד מכינה ביום חול: עיסה נוחה ולא רטובה מדיי אחרי שהיה במקרר, קציצות שטוחות.
טיגנתי במחבת עד שהשחימו השני הצדדים.
הקציצות יצאו פריכות מבחוץ ורכות/רטובות מבפנים. כאילו הבפנים לא התבשל עד הסוף. והן שטוחות ממש, אז לא ברור לי איך זה קרה.
ניסיתי נגלה על אש קטנה והמוווווון זמן ויצא אותו דבר.

מה עושים?
איך אפשר לגרום לבפנוכו להיות יותר יבש ומוכן, אחרי שהקציצות כבר עשויות? (ואי אפשר לבשל ברוטב כי הן דקות אז בטוח יתפרקו)

עצות יתקבלו בברכה!
י"ט בניסן תשע"ט 15:21

ורטוב בפנים בגלל הבטטה שהתרככה וספגה שמן.

 

י"ט בניסן תשע"ט 15:22
י"ט בניסן תשע"ט 15:23


י"ט בניסן תשע"ט 18:12
י"ט בניסן תשע"ט 20:38


אולי יעניין אותך