ז' בתמוז תשע"ט 20:06

צריכה את עזרתכם, יש לנו יום שישי עמוס מאוד וצריכים גם לבשל לשבת.

אז אני מחפשת מתכונים מהירים, פשוטים וטעימים. ממש ברמה של לחתוך ולזרוק לסיר / לתנור.

 

יש רעיונות?

תודה רבה!

ז' בתמוז תשע"ט 20:31
מלא זמן על האש טעים מאוד. (כמובן עם הירקות שאוהבים)
דג מרוקאי פורסים את הירקות ומעל את דגים ותבלינים...
ועוף ואורז ביחד בתנור.
ז' בתמוז תשע"ט 20:43

יש לך מתכון לעוף ואורז ביחד? כי הכנתי פעם ולא יצא מוצלח כל כך

ז' בתמוז תשע"ט 21:05
אישית לא הכנתי פשוט יודעת שיש אנשין שמכינים ושאומרים שזה מהיר. מחילה.
ח' בתמוז תשע"ט 17:41

שמים כוס אורז+2 כוסות מים וקצת מלח בתבנית.

מעליהם מניחה את העוף, מתבלת במה שבא לך- פפריקה, שום כורכום, קצת סילאן, רוטב סויה/צילי וכו'.

מצפה את העוף טוב טוב וזהו!! לתנור מכוסה בנייר כסף.

י"א בתמוז תשע"ט 00:44
מניחים בתחתית פרוסות תפוחי אדמה וככה האורז לא נשרף והתפו"א יוצא קריספי
ט' בתמוז תשע"ט 10:30
מוצלח מאד גם על הפלטה
ז' בתמוז תשע"ט 21:20
וקצת בטטה, בצל, שום. פפריקה ופלפל. או רוטב סויה וסילאן. קצת מים. לכסות בנייר כסף ולאפות. אחכ לפתוח ולאפות עוד עד שישחים.
זהו ויש לך ארוחה שלמה. נשאר להוסיף רק סלט.

עוף ואורז זה גם קל. פשוט שמים אורז בתבנית, פפריקה, פלפל,מלח (וגזר מגורד, זה מוסיף). מעל זה כרעיים של עוף, מים לפי הכמות של האורז ועוד איזה כוס או שתיים. לכסות ולאפות... אחכ לאפות קצת פתוח.
אם שמים מתחת לאורז פרוסות תפוא וקצת שמן ואז מחממים הרבה זמן על הפלטה, אז התפוא יוצאים כאלה קריספיים.

חמין. להכניס את הרכיבים. לבשל קצת לפני שבת, להניח על הפלטה. בתוספת סלט סוגר את הסעודה השניה.
ז' בתמוז תשע"ט 21:45



We should just love, not fall in love
...Cause everything that falls gets broken
Just keep it real...

ח' בתמוז תשע"ט 17:42


ח' בתמוז תשע"ט 15:05

מרק הוא אכן ארוחה בסיר אחד, אפשר גם להכין קוסקוס אינסטנט ואז זה ממש עיקרית מלאה

(ילדים מאד אוהבים)

 

מושטים בתנור- רק להניח, לתבל ולתנור.

 

לבוקר שבת- חזה עוף אפוי בתנור

אורז

תפוא

 

תקנו גלידוניות/ אבטיח והנה קינוח

ואפשר גם לקנות כרוב חתוך בוואקום ולתבל בסמוך לארוחה

ח' בתמוז תשע"ט 17:16
י"א בתמוז תשע"ט 00:11
סלמון יוצא ככה ממש טעים
ח' בתמוז תשע"ט 17:16
מרק- לשים עוף וירקות. מים. אבקת מרק. עם מיומנות עשר ד' ברוטו.
אורז. הרתחה. עשר ד אש נמוכה
סיר, עוף ותפוא. מים רבים ומדי פעם להוסיף. רוטב עגבניות. עשר ד כנל.
סלטים, לקנות. טחינה גלמית ומים, תיבול- שתי דק.
חלות עם מיומנות- כרבע שעה ניפוי וערבוב עיסה. לאחר תפיחה כעשר דק' לעשות צורות.
ח' בתמוז תשע"ט 22:16

להמליח קצת לפני כן לשתי דקות במלח גס.

לשטוף ולשים בתבנית

לשים לימון, שמן זית, קצת מים, ורוזמרין או טימין- מה שיש. לכסות ולתנור.

 

פרגיות או חזה עוף עם תיבול על מחבת פסים

 

עוף עם אפונה- מרתיחים מים בסיר עם מלח, כרכום, פלפל קצת, פלפל אנגלי 

לזרוק את העוף, להוסיף אפונה. לבשל

 

אורז זה מהיר..

 

מרק זה לחתוך ולזרוק לסיר אבל לדעתי זה ממש לא מהיר...כי זה לקלף מלא ולחתוך מלא. אם זורם לך אז זה אחלה

ותכיני קוסקוס משקית להכנה מהירה.

 

 

 

 

ח' בתמוז תשע"ט 23:42

ליל שבת

בורקס עם רוטב

מרק עוף עם קוסקוס

שבת בוקר

סלט ביצים

חמין

בהצלחה

ט' בתמוז תשע"ט 13:51
עוף בסיר:
לחתוך בצל ושום ובטטה
לשים שמן מלח פלפל סילאן
לערבב
לשטוף את העופות ועם כפפות להכניס לסיר ולעסות
על האש שעה וחצי (אם העוף ב2 שכבות הייתימפרגנת לכיוון השעתיים)

הולך גם עם: בצל שום גזר פפריקה מלח פלפל שמן רסק עגבניות

ירקות בתנור -
פלפלים עם שמן ולתנור
ברוקולי עם שמן זית מלח ופלפל אפשר להוסחף אגוזי מלך
שעועית קפואה מלח פלפל שמן שומשום ולתנור

יוצא מאד טעיםםם

דגים בתנור כמו שכתבו לך סלמון/אמנון עם שמן ותיבול
ט' בתמוז תשע"ט 17:30
י"א בתמוז תשע"ט 00:10
מצרכים:
ביסקוויטים
שמנת מתוקה להקצפה (250 מל..)
אינסטנט פודינג וניל
גבינה לבנה (250 גר.. נראלי)
טיפה חלב (לטבול את הביסקוויטים.עובד גם עם מים ויין..)

מערבבים את השמנת עם שתי כפות אינסטנט פודינג (או קצת יותר, תהיו גמישים) עד שהתערובת נהיית יציבה כזאת, טיפה כמו קרם כזה.
מערבבים את התערובת ההיא עם הגבינה. לא המון, רק עד שאחיד.
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית בתבנית.
אפשר לסדר גם בשתי שכבות תלוי כמה בלילה יצאה.
לתת לנוח טיפה בתנור.
בתאבון
י"א בתמוז תשע"ט 01:26
2-3 נתחים בתבנית חד'פ רגילה
לערבב בכוס -
חצי כוס שמן זית
2 כפות תבלין שווארמה - (הכי טעים של טעם וריח)
פלפל שחור

לשפוך על בנתיים, לעסות.
לכסות היטב (כדאי בניילון נצמד) - לילה למקרר
לאפות בתנור 35-45 דק (תלוי בגודל בנתיים וזכר או נקבה)
בתנור על 180 מעלות (ללא כיסוי)

לפרוס. לחמם בתוך הרוטב.
לא לשכוח לטבול את החלה ברוטב. מעדן .

(אפשר להקפיא נתח שלם עם רוטב , להפשיר, לחתוך ולחמם על הפלטה- יוצא כמו חדש)

לא מתכתב עם נשים בפרטי.

י"א בתמוז תשע"ט 09:34

גם ירקות. גם בשר וגם פחמימות. הקפצה מהירה בווק וזה מוכן

י"א בתמוז תשע"ט 12:54


אולי יעניין אותך