ח' בתמוז תשע"ט 12:17

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

ח' בתמוז תשע"ט 12:21
ח' בתמוז תשע"ט 14:17
סורבה פירות.
קרמבל עם פירות וגלידה.
ח' בתמוז תשע"ט 23:18

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

י"א בתמוז תשע"ט 09:36

מלון- טוחנים במגמיקס קוביות מלון עם נענע. מעט סוכר ומים ומקפיאים. אחכ טוחנים שוב ואפשר שוב...

אפשר גם מאבטיח,מנגו ...

י"א בתמוז תשע"ט 11:03
מקפיאים כל פרי שרוצים למשך כמה שעות
עד כדי שיהיה עם קרח אבל לא לגמרי, כי להפשיר פרי שיצא מהקםאה נותן טעם אחר..

מנגו
תפוח
בננה
אפשר גם פירות קפואים קנויים. לדעתי פחות מומלץ


טוחנים אחרי שקפוא במעבד מזון
ומקפיאים!
בתאבון.
י"א בתמוז תשע"ט 11:08
עוגת גזר, מייפל, קינמון. שמרים קינמון /פרג
חיתוכיות ריבה (יש מתכון טוב לחן במטבח)
גלידת חלבה- יש לי מתכון קלקלללל
י"ב בתמוז תשע"ט 08:31
לוקחים ריצ' מקציפים לקצפת יציבה מוסיפים כף/שתיים אינסטנט פודינג וניל, ועוד כפית תמצית וניל. ואז מקפלים כף סילאן וכף טחינה גולמית. טועמים ומוסיפים סילאן ו/או טחינה לפי הטעם.
שמים בתבנית אינגליש, מקפיאים. מוציאים 5 דק לפני ההגשה, פורסים ומגישים בצלחות אישיות. ניתן לקשט עם שבבי חלבה מעל.
י"ב בתמוז תשע"ט 13:06
י"ב בתמוז תשע"ט 13:56
היא לא נוראית... אישית באמת ממירה קצת בשמן קוקוס ושמן רגיל. כי רוצה פרווה ושמן קוקוס זה בריא.
י"ב בתמוז תשע"ט 14:38
זה לא בהכרח דבר רע. השאלה באיזה תהליך הוא הגיע להיות כך. גם באגוז מלך טבעי יש אחוז כלשהו של שומן רווי, וזה בריא מאוד מאוד.... אבל במרגרינה למשל זה נוצר בתהליך זיקוק שלא נשאר כלום ממה שהיה מקור השומן...
י"ב בתמוז תשע"ט 15:09
אולי קצת פחות, אבל אותן בעיות של מרגרינה.

קרם קוקוס או שמן קוקוס זה באמת תחליף יחסית טוב אבל לא עובד בדיוק אותו דבר ;)
י"ב בתמוז תשע"ט 15:37
אני באמת בקושי כבר מכינה את הקינוח הזה...
י"ב בתמוז תשע"ט 15:40

והאמת שגם שמן קוקוס הוא שנוי במחלוקת תזונתית.

 

אולי באמת נפתח שרשור למתכונים בריאים ומוצלחים.

אנחנו למשל הצלחנו להבריא כמה מתכונים שיצאו טעימים, אשמח בהזדמנות לשתף

י"ב בתמוז תשע"ט 15:51
אז הוא מדבר על השמן קוקוס המזוכך. השמן קוקוס הטבעי הוא מאוד מאוד בריא... כמובן הכל במינון!
י"א בתמוז תשע"ט 16:16
נתתם לי מלאי חדש של רעיונות

הכנתי משהו שאף אחד לא הציע סוג של קרמשניט פרווה - 2 שכבות בצק עלים וביניהם קצפת עם פודינג וניל. יצא נחדמ

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

אולי יעניין אותך