מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
המוכר במכולת פה דחף אותו לבעלי.
והוא גם לא טעים, וגם עם גרעינים....
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
והם דופקים על האבטיח, מאזינים לצליל, מעבירים מיד ליד ומהנהנים בהבנה זה לזה.
מישהו יכול לשתף אותי ברזי המקצוע?
הש''א והמסרים שלי לא עובדים.
ניתן להעביר לי הודעות דרך @הנורמלית האחרונה.
גם בד"כ כשקונים שלם הרבה נזרק לפח, אצלינו לפחות
הש''א והמסרים שלי לא עובדים.
ניתן להעביר לי הודעות דרך @הנורמלית האחרונה.
הקול שנשמע מהטפיחה צריך להיות עמום עם הד קטן - זה סימן שהוא עסיסי
הבדיקה הבאה זה כשנועצים סכין -
א. הצליל שלו שונה לפי המתיקות
ב. אם הוא מממשיך להתבקע לבד או לא. - אם מתבקע - סימן שהוא מתוק.
לא מתכתב עם נשים בפרטי.
למשל אחד הטיפים זה לבדוק שהעוקץ שוכב ולא ישר, הוא אם חלק ממנו צהוב..
לבקשת הלקוחות יש לבחור אבטיח אקראי, לדפוק עליו, להאזין לצליל ולעבוד על הלקוחות שאתה מסיק מזה משהו, המתיקות תלויה בכמות אור שמש שראה האבטיח והשבחת הזרע ואין שום דרך להבין מהצליל כמה סוכר יש בפרי, אבל אנשים חושבים שיש בזה משהו אז עושים הצגה, אף אחד לא יתבע את הירקן בסופר על אבטיח לא מתוק שקנית לשווא בשלושים שקל, מקסימום יחשבו הלקוחות שהירקן מטומטם, שגם ככה לא מצפים ממנו יותר מידי, רק להבין בצלילים של אבטיחים ולהסיק מסקנה בלתי אפשרית על רמת הסוכר שיש באבטיח.
היום הירקן הזה מנהל יבוא ויצוא בחרבת חלקי רכב עם תואר ראשון בארכיאולוגיה.
לא האם הוא מתוק.
והדפיקה עובדת מעולה כדי לנבא את זה אם בוחרים ללמוד מה צריך לשמוע ולא לזלזל.
לא חושבת שיש דרך לנבא אם הוא מתוק.
קצת כאילו שהוא חלול.
למדתי מאבא שלי - החקלאי בפנסיה.
למרות היותי אשה רזה וקטנה תמיד אני דופקת על האבטיח וב"ה תמיד האבטיחים שאני קונה מ-ע-ו-ל-י-ם!
חוץ מזה, מה הבעיה בגרעינים?
פעם כל האבטיחים היו ככה.
תשתלו ויצאו לכם שיחים של אבטיחים!
אבל עדיין לא מצאתי פתרון לאבטיח הזה...
הבעיה עם הגרעינים- שלטחון את האבטיח לגלידה או משהו, פחות מתאים יחד איתם.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
ואז יש רק את המיץ..
הגרעינים לא נטחנו לי בבלנדר.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
נחפור בבית ונחפש מה יכול לסנן.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
הש''א והמסרים שלי לא עובדים.
ניתן להעביר לי הודעות דרך @הנורמלית האחרונה.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
בא לי פשוט להחזיר למוכר שיהנה ממה שהוא דחף לנו.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
חשבתי על זה שמציעים לטחון, לסנן... למי יש כוח.
הש''א והמסרים שלי לא עובדים.
ניתן להעביר לי הודעות דרך @הנורמלית האחרונה.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
אנחנו מוציאים את הגרעינים מראש...
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
אל תאמר שהעולם חייב לך משהו. העולם לא חייב לך כלום. הוא היה כאן קודם.
תכלס למי שיש סבלנות לחתוך להפריד את הגרעינים לקלות הקמח המלח לפזר בתבנית מעל נייר אפיה בחום של 180מעלות לקלות מידי פעם מלח בערך כף לחצי קילו (אפשר לשנות כמויות לפי טעם)קליה בערך 40-50דקות לקלות כך הזמן.
אפשר מדי רבע שעה להוציא גרעין או שניים לבדוק את מידת נקלעה.בנוסף אפשר להכין ארטיק אבטיח עם סוכר .מתכון מדוייק אין לי בטח יש ברשת.
אני ממש לא רואה את עצמי מפרקת אבטיח לגרעינים.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
יש לי בבית מתכון מעולה.
אם אזכור אעלה אותו מאוחר יותר
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
או אבטיח מקולקל? לפעמים הוא לא טעים בגלל שהוא מקולקל(הרגע נתקלתי במקרה כזה) ובכזה לא כדאי להשתמש!
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מה שלימדו אותי...
מטרת המכה לשמוע אם הוא מיימי... כלומר בשל מדי, ואז הוא ספוגי וממש לא מוצלח.
צליל המכה צריך להיות קצר ומצלצל. ללא רעשי לוואי של מים.
לא קשור למתיקות.
חוץ מזה, גבעול ירוק להבדיל מיבש- סימן לטריות.
מתיקות נמצאת בשלבי בשלות מתקדמים... ולכן טוב שיהיה יבש. אבל לא יותר מדי, עלול להיות ספוגי...
את הגרעינים להוציא עם היד
לטחון בבלנדר
להוסיף חתיכות קרח
נענע ומעט מיץ לימון
ועוד פרי טעים ,
רבע כוס סוכר
אפשר במקום סוכר דבש/סילאן -רבע כוס
ולעשות ברד קייצי מרענן
אפשר להוסיף מעט וודקה
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים: