איך עושים שהשמן יקפוץ פחות?
תמיד הוא קופץ לי לכאלה גבהים וכיוונים שאם אני הייתי עושה ככה, הבגרות שלי בספורט היתה נראית הרבה יותר טוב...
יש דרך לטגן בשמן עמוק רותח בלי לטגן את כל המסביב?
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
בהנחה שאין לך מד-חום ייעודי, לפני שמתחילים עם כל הכמות שמים בשמן חתיכה קטנה של בצל (או מה שרוצים לטגן) ואם נוצרות סביבה בועות קטנות זה סימן שהשמן חם מספיק.
*כדאי שכל מה שמטגנים יהיה יבש כי שמן ומים (ומיץ של ירקות וכאלה) הם אויבים.
או שאתת מטגנת ירק והנוזלים שלו גורמים לשמן לקפוץ..(למשל חצילים או פלפלים)
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
..ולא נוצרה שכבה קצת קשה מבחוץ, נראה לי.
וגם לשים על נייר סופג, שיהי מקום לכולם בלי להימעך כי אחרת הם יושבים להם בשמן ונעשים סמרטוטיים (ואני מתה על זה, אוהבת שמן כנראה..)
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
We should just love, not fall in love
...Cause everything that falls gets broken
Just keep it real...
We should just love, not fall in love
...Cause everything that falls gets broken
Just keep it real...
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
גם אם אני בעצמי עושה את זה לפעמים זה בעיקר פסיכולוגית. הוא מטגן את עצמו יפה מאוד גם בלי שיהפכו אותו. זה לא שאם נהפוך נחדש לו את זרימת האוויר או משהו, אין זרימת אוויר בטיגון...
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מומחים לפיתוח הזוגית ומערכות יחסים. מפתחי ערכת כרטישיח לשיח זוגי חוויתי.
מוזמנים להציץ בכרטיס המחבר וליצור קשר.