י"ט בחשוון תש"פ 18:47
יש הבדל באופן ההכנה בין קמחים שונים?
אם אני רגילה להכין בצק לחלה מקמח לבן ואני רוצה להתחיל לשלב גם קמח מחיטה מלאה או לעבור לכוסמין יש הבדל בהכנה? מצרכים, כמויות..?
י"ט בחשוון תש"פ 20:31
קמח מלא הוא כבד יותר. לכן בדרך כלל כדאי לחשוב איתו קמח לבן, שיהיה קצת אוורירי.
לא מכירה קמח כוסמין
י"ט בחשוון תש"פ 21:12
אם תשתמשי בקמח 70-80 אחוז של חברה טובה אז זה לא אמור להיות שונה בהרבה. תמיד טוב ללוש יותר
כ' בחשוון תש"פ 00:31
כ' בחשוון תש"פ 07:49
אני משתמשת במלא בלי לשלב לבן
לפעמים משלבת כוסמין ושיפון.
לומדים את הקמח תוך כדי..שימי לב כשאת לשה איך הוא מרגיש לך ותוסיפי לפי הצורך

אולי יעניין אותך