י"ט בחשוון תש"פ 22:42
מניחה שאפשר לנסות להחליף בגבינות שמנת אחרת דוג נפוליאון
י"ט בחשוון תש"פ 22:52

 אחוזי השומן הגבוהים(40) נותנים יציבות לקינוחים מה שפחית את הצורך בג'לטין בניגוד לקינוחים עם גבינה לבנה למשל.

טעם ניטרלי ומעודן, לכן אפשר לשלב בה כמעט כל טעם, טובה מאד לקינוחים בעיקר קרים, נוחה מאד לזילוף ולציפוי עוגות, יש לה מרקם נהדר שאין בגבינות קלות יותר כמו ריקוטה ולבנה רגילה, מה שמעשיר מאד עוגות וקינוחים.

י"ט בחשוון תש"פ 23:29
שטרמיסו מכינים ממנה... וזה ממש טעים אבל נראה לי שאין מהדרין...
כ' בחשוון תש"פ 18:32
אפשר להכין בבית משמנת מתוקה אבל הרבה עבודה..
כ' בחשוון תש"פ 08:15
לק"י

נראה לי שאני פשוט אסנן קצת גבינה לבנה/ שמנת חמוצה וננסה את המתכון הזה.

אני אף פעם לא שמה ג'לטין בעוגות גבינה. אבל אני לא צריכה שיעמדו כמו חיילים....

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 18:45

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 19:22
להמיר לגבינה לבנה
כ' בחשוון תש"פ 19:24

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 18:45
לק"י

ועוגות גבינה אני מכינה מגבינה לבנה.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 19:53
הגיוני שהטעם קצת ישתנה, אבל לא בטוח שתרגישו אם אתם לא מכירים את המקור.
הייתי מנסה בכמות קטנה.
כ' בחשוון תש"פ 19:53

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 19:56
כ' בחשוון תש"פ 20:02

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 20:20


כ' בחשוון תש"פ 20:23

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ' בחשוון תש"פ 22:16
היא לא יציבה בכלל
כ"א בחשוון תש"פ 00:06
עשיתי כזאת עשרות או לא מאות פעמים בחיי..
כ"א בחשוון תש"פ 04:29
וגם החיתוך לא יהיה ישר ויציב. אלא אם את מדברת על אפוייה שזה שונה
כ"א בחשוון תש"פ 08:46
בשביל לא אפויה אני משתמשת בגבינה לבנה ושמנת מתוקה באחוזים גבוהים, שזה בעצם קצת כמו מסקרפונה מבחינת הרעיון. גם את ה מסקרפונה כשמכינים בבית מכינים משמנת סה"כ.
כ"א בחשוון תש"פ 09:02
לק"י

לפעמים אני מוסיפה גם שמנת חמוצה.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"א בחשוון תש"פ 10:06
ולהוסיף פודינג אבל לא הרבה
יצא יציב מאוד ונחתך מעולה.

אולי לא בסטנדרט קונדיטוריה, אבל לתנאים ביתיים זה היה נהדר ממש.
לא אפויה.
כ"א בחשוון תש"פ 10:06
היא יוצאת ממש גבינת שמנת יציבה
יותר מגבינה לבנה.
כ"א בחשוון תש"פ 10:22

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ו בחשוון תש"פ 22:36
כ"ו בחשוון תש"פ 22:38
קושרים, תולים מעל הכיור שיטפטף להנאתו
אפשר גם למתוח את הבד מעל קערה ומעליו השמנת אבל אז כדאי לשים משהו קצת כבד מעל שיתנקז.
כ"ו בחשוון תש"פ 22:45
בדכ לילה לממש גבינת שמנת
כשרציתי רק לסנן קצת שמתי עם משקולת לאיזה חצי שעה-שעה
כ"ו בחשוון תש"פ 22:47

אולי יעניין אותך