ובמה אפשר להחליף אותה?
למשל במתכון הזה:
9 קינוחים מפנקים במיוחד שלא יאמינו שהכנתם בעצמכם! | משולשים מתוקים לצד רוטב וניל - עוגיות נפלאות | השף הלבן
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
אחוזי השומן הגבוהים(40) נותנים יציבות לקינוחים מה שפחית את הצורך בג'לטין בניגוד לקינוחים עם גבינה לבנה למשל.
טעם ניטרלי ומעודן, לכן אפשר לשלב בה כמעט כל טעם, טובה מאד לקינוחים בעיקר קרים, נוחה מאד לזילוף ולציפוי עוגות, יש לה מרקם נהדר שאין בגבינות קלות יותר כמו ריקוטה ולבנה רגילה, מה שמעשיר מאד עוגות וקינוחים.
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים: