ט"ו בטבת תש"פ 17:32
ממש אשמח למתכון טוב של מישהי/ו.
יצא לי על הפנים לפני כמה ימים (טעים, אבל לא הכי) לא בא לי לקחת מהרשת. תודה!

ט"ו בטבת תש"פ 22:28
ט"ו בטבת תש"פ 23:50
קילו קמח, 2 כפות שמרים, 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר, ביצה , כוס וחצי - שתיים של מים חמימים פלוס +

ללוש, לתת לזה לתפוח בנחת.
אחר כך להכין את הרוגעלך, לצפות בביצה ולאפות.

ואם טובלים את זה במים עם סוכר ויוצא שלמות 😏
ט"ז בטבת תש"פ 21:02

אולי יעניין אותך