כ"ב בטבת תש"פ 10:47
אשמח לעזרתכם
מי שזוכר, כתבתי פה לפני חודשיים שביקשתי מיקסר וקיבלתי מעבד
החלטתי שהגיע הזמן לעשות איתו היכרות ולהשתמש בו

אפשר להכין בו עוגה? להקציף?
ולטחון ירקות מבושלים למרק?

מצרפת את האביזרים שיש בו ומי שיידע לפרט לי למה מיועד כל דבר אשמח לשמוע (קראתי בחוברת, לא מספיק ברור לי)


כ"ב בטבת תש"פ 12:45
לטחון ירקות, שקדים וכו..., ביסקוטים... כל מה שצריך לטחון את יכולה.

לעוגות בחושות? עוגות שמקציפים? לא מתאים...
כ"ב בטבת תש"פ 13:08
הדיסקיות 1-4 זה לירקות מגורדים,יש לך כלמיני סוגי חיתוך.
5,9 זה לחיתוך (אני לא משתמשת בזה)
7 לבצקים לא מידי קשים (שמרים וחלות לא עושה בזה)
מסתבר ש6 זה הקצפה..לי אין חלק כזה אבל לודעת איך משתמשים.
בהצלחה
כ"ב בטבת תש"פ 18:21
אפשר להכין עוגות בחושות בקלות.

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ"ב בטבת תש"פ 19:50
לפשטידה למשל
כ"ב בטבת תש"פ 20:06
אבל בהחלט מתאים לקיצוץ ירקות לקציצות

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ"ב בטבת תש"פ 19:19
ביצים לא ניסיתמ להקציף במעבד

5 ו9 יכולים לקצוץ כל ירק /עלים/פרות
אני מכינה איתם: תערובת ירוקים לתיבול דגים, קציצות דגים, טוחנת חומוס לפלאפל או לממרח, קוצצת שוקולד, טחינה

עם 4 אפשר לגרד ירקות בקלות לפשטידות או לביבות (בצל לא מתגרד בזה)
כ"ב בטבת תש"פ 19:24

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ"ב בטבת תש"פ 20:07
אננ תמיד חוצה את הבצל ל2 ואז מכניסה והוא מתגרד,אבל חלק ממנו נשאר בסוף לא מגורד.

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

כ"ב בטבת תש"פ 20:12
אולי בהזדמנות אנסה שוב

בנתיים התרגלתי לקצוץ בצל ביד ואם אני רוצה ממש קטנטן- בסליסר
כ"ג בטבת תש"פ 23:55
כדי לנרות את החלק שמגרד.
כשאני מגרדת יררות אני עושה קצת בצל-גזר ושוב קצת בצל ונגיד קולרבי וכו.
כ"ב בטבת תש"פ 22:54
אני הכי משתמשת ב3, 4 - לגירוד או לפריסת ירקות. (למרק, לסלט, לפשטידה, ללביבות...)
2 חותך ירקות למעין צ'יפסים דקים
5 ו9 הם טוחנים. את יכולה לטחון איתם מרק (כמו בלנדר). אפשר להכין בזה טחינה, פסטו, עיסה לקציצות ועוד הרבה.
6 נועד להקציף. אבל זה מקצף חלש. מתאים לעוגות שמתחילות מהקצפת ביצים שלמות למשל. או עוגות בהן הקצף אינו קריטי כל כך (לא נשיקות. לא מה שדורש קצף חזק). אבל ניסיתי את זה רק פעמים בודדות.
7 מתאים לעוגות בחושות. שימי לב שהמיכל לא מכיל הרבה...ואיני יודעת אם הזרוע תצליח לערבל מיכל מלא, או רק כשהוא מלא חלקית.
נראה לי ש7 יכול גם ללוש בצק (שמרים) בכמות קטנה מאוד. אמנםמלא ניסיתי, אבל לדעתי שווה לנסות פעם אחת אם את בקטע.


אין לי את החברה הזו. יש לי שניים שונים (רגיל ולפסח), ובכולם האביזרים זהים...
כ"ג בטבת תש"פ 10:33

9- לקצוץ ירקות טריים למרק ירקות (קצוץ ממש דק), לפשטידות, לקציצות, לטחון ביסקויטים, לטחון תמרים, אפשר להכנת טחינה (אבל מעצבן לשטוף אח"כ), אפשר לרסק מרק כתום אחרי הבישול (אבל הקערה לא גדולה כ"כ), לקצוץ בצל או ירוקים בכמות גדולה לבישולים
5- כמו 9 אבל זה עם הקערה הקטנה, לדברים בכמות קטנה יותר, כמו להכין פסטו
4- סלט גזר, ירקות מגורדים ללביבות תפו"א\ירק
7- לבצק פריך (אבל לא באמת משתמשת בזה, זה גם לא לכמות גדולה)

כ"ג בטבת תש"פ 13:25
אם יש למישהי מה להוסיף אשמח לשמוע
כ"ה בטבת תש"פ 20:34


כ"ה בטבת תש"פ 23:38
כ"ו בטבת תש"פ 08:34
יש לי כזה וכל פעם שאני רוצה להכין בצק פריך אני שמה את החומרים כמו שצריך(קודם יבשים מפעילה לפולסים ואז רטובים ושוב פולסים) וזה לא נהיה אף פעם בצק....

מה אני מפספסת פה??
כאילו המרגרינה שחתכתי לקוביות מהמקרר נשארת ולא מתערבבת בתוך הבצק..

בחיי שאף פעם לא הצלחתי לעשות עם זה בצק נורמאלי
כ"ו בטבת תש"פ 14:46

אולי יעניין אותך