לעוגות בחושות? עוגות שמקציפים? לא מתאים...
5,9 זה לחיתוך (אני לא משתמשת בזה)
7 לבצקים לא מידי קשים (שמרים וחלות לא עושה בזה)
מסתבר ש6 זה הקצפה..לי אין חלק כזה אבל לודעת איך משתמשים.
בהצלחה
והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.
והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.
5 ו9 יכולים לקצוץ כל ירק /עלים/פרות
אני מכינה איתם: תערובת ירוקים לתיבול דגים, קציצות דגים, טוחנת חומוס לפלאפל או לממרח, קוצצת שוקולד, טחינה
עם 4 אפשר לגרד ירקות בקלות לפשטידות או לביבות (בצל לא מתגרד בזה)
והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.
והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.
אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.
בנתיים התרגלתי לקצוץ בצל ביד ואם אני רוצה ממש קטנטן- בסליסר
כשאני מגרדת יררות אני עושה קצת בצל-גזר ושוב קצת בצל ונגיד קולרבי וכו.
2 חותך ירקות למעין צ'יפסים דקים
5 ו9 הם טוחנים. את יכולה לטחון איתם מרק (כמו בלנדר). אפשר להכין בזה טחינה, פסטו, עיסה לקציצות ועוד הרבה.
6 נועד להקציף. אבל זה מקצף חלש. מתאים לעוגות שמתחילות מהקצפת ביצים שלמות למשל. או עוגות בהן הקצף אינו קריטי כל כך (לא נשיקות. לא מה שדורש קצף חזק). אבל ניסיתי את זה רק פעמים בודדות.
7 מתאים לעוגות בחושות. שימי לב שהמיכל לא מכיל הרבה...ואיני יודעת אם הזרוע תצליח לערבל מיכל מלא, או רק כשהוא מלא חלקית.
נראה לי ש7 יכול גם ללוש בצק (שמרים) בכמות קטנה מאוד. אמנםמלא ניסיתי, אבל לדעתי שווה לנסות פעם אחת אם את בקטע.
אין לי את החברה הזו. יש לי שניים שונים (רגיל ולפסח), ובכולם האביזרים זהים...
9- לקצוץ ירקות טריים למרק ירקות (קצוץ ממש דק), לפשטידות, לקציצות, לטחון ביסקויטים, לטחון תמרים, אפשר להכנת טחינה (אבל מעצבן לשטוף אח"כ), אפשר לרסק מרק כתום אחרי הבישול (אבל הקערה לא גדולה כ"כ), לקצוץ בצל או ירוקים בכמות גדולה לבישולים
5- כמו 9 אבל זה עם הקערה הקטנה, לדברים בכמות קטנה יותר, כמו להכין פסטו
4- סלט גזר, ירקות מגורדים ללביבות תפו"א\ירק
7- לבצק פריך (אבל לא באמת משתמשת בזה, זה גם לא לכמות גדולה)
מה אני מפספסת פה??
כאילו המרגרינה שחתכתי לקוביות מהמקרר נשארת ולא מתערבבת בתוך הבצק..
בחיי שאף פעם לא הצלחתי לעשות עם זה בצק נורמאלי