כ"ד בטבת תש"פ 14:07
אני רוצה להכין עוגיות, אבל בבצק יש סוכר ואני לא יכולה לשים אז צריכה להחליף במשהו אחר (לא דבש/סילאן..)

חשבתי להחליף בבננה, אבל לא יודעת אם זה יכול להיות תחליף טוב (בעוגת בננות בננה נוספת במקום כוס סוכר עבדה מעולה, אבל כאן זה עוגיות רגילות).
זה תחליף סבבה? יש פרי אחר שאפשר לשים? (מעדיפה לא תמרים והממתיק היחיד שיכוחה להשתמש זה תמצית וניל)

מצ"ב רשימת המצרכים, אם זה משנה את האפשרויות..
כ"ד בטבת תש"פ 17:36

לצערי השיחה אישית לא עובדת לי!

*** אם אפשר לשלוח מסר אני אשמח.

כ"ה בטבת תש"פ 07:05
כ"ה בטבת תש"פ 07:11
צריך את המרקם שלהם, וגם הסוכר נותן להם אותו.
כ"ה בטבת תש"פ 12:15

יש עוגיות שהבסיס שלהן זה בעיקר קמח וחמאת בוטנים/שקדיה
יש הרבה מתכונים כאלה ברשת. זה יוצא קצת מתפורר אבל עדיין במרקם של עוגיה.

ויש למשל את זה-

כ"ה בטבת תש"פ 19:05
פשוט לפעמים בא לי דברים עם סוכר, אז אני מנסה לדמות את זה כמה שאפשר..
בסופו של דבר מתכונים של ללא סוכר הם בסגנון מאד שונה של אוכל מהמתכונים הרגילים, ואני פחות אוהבת את האוכל בריאות
אבל אנסה את מה שהעלית. תודה
ב' בשבט תש"פ 13:51
שיהיה לך פחות חשק? אגוזים שקדים וכד מעדנים את החשק למתוק
ב' בשבט תש"פ 13:42
אבל בעוגות בחושות הרבה פעמים אפשר להמיר ברסק תפוחים ויצא טוב.

אולי יעניין אותך