כ"ב באדר תש"פ 18:04
אז אוכלים כל יום כל היום....
פחות מחבבים בשרי (מנת נקניקיות ומנת חזה עוף כבר היו בשבועיים האלה)
אז שקשוקה, חביתות על כל הגוונים, פסטה, פתיתים, תפוחי אדמה בתנור...
אוכל מהיר כזה, מה אפשר להכין עוד?
ככל שהזמן עובר ואנחנו בבית האוכל נהיה נשנושים מיותרים כאלה ולא משביעים.
תעזרו לנו ברעיונות?
כ"ב באדר תש"פ 18:29
לק"י

דג בתנור/ ברוטב.
שקשוקה עם אורז
מרקים

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ב באדר תש"פ 18:36
וקצת יצא לנו מזה, אבל נחזור לזה!!! טנקס!
כ"ב באדר תש"פ 19:28
אפשר ממש לעוף עם זה..
קינואה, כוסמת, בורגול- בעניין? פשוט לדחוף ירקות וקטניות זה עושה את העבודה
אפשר גם פיתות או סמבוסקים ודברים כאלה בתנור שגם משביעים להרבה זמן ומצמצמים אכילת שטויות בין לבין.
כ"ב באדר תש"פ 20:20
שניצל תירס וכאלה, פלאפל
כ"ב באדר תש"פ 21:23
פיצות או טוסטים
בורגול וירקות
אורז ותוספות
פתיתים בצורה מעניינת
גריסים
מגדרה
כ"ד באדר תש"פ 09:39
קציצות מקטניות כתחליף לבשר .
בכל מקרה אתרי אוכל כמו- ניקי , בישול ב10 דק'
כ"ז באדר תש"פ 01:06
אין לי כמויות אז נגיד בערך....
כוס עדשים כתומות חצויות מושרות במים לפחות שעה
בצל קצוץ דק
לסנן את העדשים להשאיר במסננת כחצי שעה
לטחון יחד- כ3/4 טחינה- שיראו קצת עדשים
לתבל מלח פ. שחור
לטגן קציצות

אפשר כמובן עם כל קטניה אחרת
כ"ז באדר תש"פ 08:38
לק"י

יצאו לי קציצות דחוסות וכבדות, כאילו אתה אוכל מלט או משהו....

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ז באדר תש"פ 08:59
וקישואים וזה מרכך אותן

הכלי הזה, שבור אני משתמש בו

 

 

כ"ד באדר תש"פ 09:59
להכין לחמניות ממולאות
לביבות מכל מיני סוגים
פשטידיות
פסטה ופתיתים עם תוספות שוות ומושקעות
כ"ה באדר תש"פ 21:37
שקשוקה, דג מרוקאי, מרק עדשים, פשטידות למיניהן, סלומון בתנור, אורז עם עדשים, אורז עם שעועית ברוטב עגבניות, פלאפל, טבעול (יש גם חדשים בלי סויה ועם חומרים פחות תעשייתים)..
כ"ה באדר תש"פ 23:35
שעועית ירוקה
אפונה
קציצות ירק
קציצות עדשים (מבשלים עדשים חומים, מועכים היטב, מוסיפים בצל מגורד, שום כתוש, ביצה, קמח ותבלינים ומטגנים אצלינו עפים על זה...)
תבשילי עדשים
כ"ה באדר תש"פ 23:54

אצלנו מאד אוהבים בין הארוחות או חלק מהארוחות

מקלות של ירקות : מלפפונים , קולורבי , גזר , פלפלים , חמוצים ועוד

עם צלוחית רוטב קטנה.

יושבים , מטבילים ואוכלים...

רוטב אלף האיים : שליש קטשופ , שני שלש מיונז (אפשר להעשיר עם גמבה , ביצה קשה ומלפפון חמוץ טחונים בפנים)

רוטב שום : מיונז , אבקת שום , שמן זית ומעט מים.

 

כמו כן מאפים ביתים שמשביעים - לחמניות , פוקצות , בורקס פיצה או סתם פיצות.

 

בתאבון ובשורות טובות

כ"ו באדר תש"פ 16:42

שעועית ברסק עגבניות, פול, אפונה, חומוס ארבעס, עדשים, ברוקולי, שעועית ירוקה, אדממה.. 

ומוסיפים כל פעם דגן כמו קינואה, גריסים, כוסמת, אורז מלא..

כ"ח באדר תש"פ 12:21

אולי יעניין אותך