כ"ז באדר תש"פ 18:48
קחו תמונה מאפיית שישי
כ"ז באדר תש"פ 18:49
כ"ז באדר תש"פ 18:53
כ"ז באדר תש"פ 18:55
אשמח למתכון !!
כ"ז באדר תש"פ 19:56
קוראסונים
3 וחצי כוסות קמח
כף גדושה שמרים
3/4 כוס סוכר
2ביצים
50 גרם חמאה/ מרגרינה
חצי כוס שמן
כוס מים פושרים
קורט מלח
אופן ההכנה
המיקסר שמים קמח שמרים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את המרגרינה ביצים שמן ומערבלים. בהדרגה מוסיפים מים ( לאט לאט לא חייב את כל המים אם יבש להוסיף עוד)לערבל 7 דקות לבצק נח ולהתפיח!
לחלק את הבצק לעיגולים. כל עיגול לקמח מעט ולרדד לעלה לשים שוקולד למריחה( או מה שבא לך) לקפל את הבצק לחצי ולרדד דק דק לחתוך למשולשים וכל משולש לגלגל לקוראסון.
להתפיח שוב חצי שעה.
לשים מעל ביצה טרופה עם מעט סוכר
לאפות ב180 עד שמזהיב.
אפשר לעשות מי סוכר ולשים מעל
כ"ז באדר תש"פ 20:40
ט' בניסן תש"פ 16:35
ז' בניסן תש"פ 22:35
ט' בניסן תש"פ 16:03

ליקוק

 

אולי יעניין אותך