כ"ט באדר תש"פ 10:34
דחף אותי לבשל הרבה.
נכון שאני עושה טעויות בסיסיות כמו לשכוח לתבל, לפעמים לשרוף קצת וכדומה.
אבל לפחות אני מנסה ותוך כדי זה לומד.
כ"ט באדר תש"פ 10:38

לצערי השיחה אישית לא עובדת לי!

*** אם אפשר לשלוח מסר אני אשמח.

כ"ט באדר תש"פ 10:42
כ"ט באדר תש"פ 11:54
ככה לומדים.. בסוף תיהיה מקצוען
כ"ט באדר תש"פ 14:33

כי גם ככה אין חוקים, אז כל זמן שזה לא שרוף ממש ממש-אתה כול להגיד שזה מתכון חדש🤣😏

ב' בניסן תש"פ 11:56
זה כנראה עדיין יהיה בסדר אבל צריך הרבה דיוק כדי שהרוטב יהיה מבושל, לא שרוף ולא נוזלי מדי והביצים יהיו מבושלות בדיוק שהלבן מוכן והצהוב לא כ"כ.
ככה זה שקשוקה טובה

אבל אני סתם נודניקית. תנסה יהיה טעים
ב' בניסן תש"פ 12:08

אבל גם אם העגבניות לא ממש ממש רכות והצהוב כבר קשה- זה עדיין (לדעתי) יהיה טעים

אולי יעניין אותך