כ"ט באדר תש"פ 17:20

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

כ"ט באדר תש"פ 19:13

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ט באדר תש"פ 20:09
כ"ט באדר תש"פ 20:34
מרכיבים לכ-30 עוגיות:

2 ו 3/4 כוסות קמח.
3/4 כוס חמאה בטמפרטורת החדר.
1/2 כוס סוכר.
כוס מים פושרים.
2 כפות שמן.


אופן ההכנה:
במיקסר מערבבים סוכר וחמאה עד לקבלת מרקם משחתי.
מוסיפים קמח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים היטב.

מעבדים את הבצק ביד היטב היטב, יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים אותו לצורת גליל בקוטר 3 ס"מ.
מפזרים על משטח עבודה סוכר,
מגלגלים את הגליל כך שיהיה מצופה בסוכר.
מעבירים למקפיא לחצי שעה עד שהבצק מתקשה.
פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ,
מסדרים בתבנית,
אופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות.
אני אופה עד שהשוליים מזהיבים, האמצע עדיין טיפה רך אבל זה טעים מאוד

תהנו!

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

כ"ט באדר תש"פ 20:35

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ט באדר תש"פ 20:42

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

כ"ט באדר תש"פ 20:42

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

כ"ט באדר תש"פ 20:43

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ט באדר תש"פ 20:45

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

אולי יעניין אותך