ג' בניסן תש"פ 22:29

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ג' בניסן תש"פ 23:31
ג' בניסן תש"פ 22:44
@יעל מהדרום אולי תוכל להסביר טיך מכינים אבל לא יודע אם זה טוב לרוטב..
ג' בניסן תש"פ 22:48
לק"י

יש גם קציצות דומות שאופים בתוך רוטב.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ד' בניסן תש"פ 16:09
לק"י

תפו"א מבושלים מעוכים
בצל מגורד
פטרוזיליה וכוסברה קצוצות
מלח, פלפל, פפריקה, תבלין של קציצות/ בשר וכדומה.
חלמון של ביצה
פרורי לחם

מערבבים הכל ויוצרים כדורים.
טובלים בקמח ובחלבון של הביצה ומטגנים (אפשר גם בפרורי לחם).

מכינים רוטב עגבניות, וכשהוא מוכן- מניחים את הקציצות בתוכו לבישול של עוד כמה דקות.

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

ג' בניסן תש"פ 23:32
אבל לסגור קודם במחבת עם טיפה שמן
ד' בניסן תש"פ 21:22
ה' בניסן תש"פ 21:57

בבלילה:

אופציה א׳: חומוס או שעועית או עדשים מבושלות ומעוכות.

אופציה ב׳: קמח חומוס או קמח עדשים, לרוב אפילו לא צריך להוסיף מים בגלל הנוזלים שיש בירקות, אם מרגישים שצריך, אפשר להוסיף מעט לפי הצורך.

 

אם מצפים בפירורי לחם - במקום ביצים אפשר לשים בלילה של קמח חומוס או עדשים עם טיפונת שמן (כמו שיש בחלמון בעצם),

ומים עד שנוצרת בלילה שדומה קצת לביצה או טיפה יותר עבה.

כדאי לתבל טיפונת.

אולי יעניין אותך