י' בניסן תש"פ 21:06
סתם, בתיאבון, יצא מקצועי כמו של הסבתות!
אני תוהה לעצמי אם זה באמת מורכב להכנה כמו שזה נראה.
י' בניסן תש"פ 21:17
הכי קשה לשטוף ולחתוך את העשבים...
י' בניסן תש"פ 21:20
מה שכן זה אחד הבריאים.
עוד לא ראיתי צעירים שמכינים את זה, שאפו!
י' בניסן תש"פ 21:24
עבר עריכה על ידי יונתן1 בתאריך י' בניסן תש"פ 21:37
להשרות שעועית אדומה לפחות 5 שעות בהרבה מים.
להרתיח מים עם בצל חתוך לחצי קצת סלרי וכמה עלי דפנה.
שהמים רותחים להוסיף נתח בשר ואת השעועית אני משתמש במספר 6.
לבשל 30 דקות על אש גבוהה ואז להוריד לאש נמוכה בסביבות 2.5 שעות.
שהבשר מוכן והתקרר(!!)לחתוך לקוביות.
לגבי הירק.
לטגן בצל קצוץ דק עד שהוא שקוף ולאדות 2 חבילות סלרי ו2 סלק עלים. להוסיף את הבשר והשעועית לירק וקצת מהנוזלים-שיהיה תבשיל ולא מרק.
להוסיף כמה לימונים פרסיים ומלח לפי הטעם ולבשל עוד שעה...
להוסיף שמיר וקצת נענע ולבשל עוד 20 דקות.

להגיש עם אורז לבן
י' בניסן תש"פ 21:38

אולי יעניין אותך