לסלט חצילים בטעם כבד. (מתכון שניסיתם אם אפשר )
פורום בישול ומתכונים
בהנהלת: ט'
י"א בתמוז תש"פ 10:44
קוביות חצילים אפויות עם שמן בתנור (אפשר כמובן לטגן...)
הרבה בצל מטוגן
ביצה קשה (בערך ביצה אחת על חציל אחד)
טוחנים הכל ביחד, מוסיפים שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
הרבה בצל מטוגן
ביצה קשה (בערך ביצה אחת על חציל אחד)
טוחנים הכל ביחד, מוסיפים שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
י"ד בתמוז תש"פ 14:55
טוחנים עם הקליפה?
י"ד בתמוז תש"פ 22:36
עבר עריכה על ידי יראת גאולה בתאריך י"ד בתמוז תש"פ 22:55
אולי יש מי שיטען שעדיף בלי? אין לי מושג.