איך משלבים אותם בבישול?
פורום בישול ומתכונים
בהנהלת: ט'
כ' בתמוז תש"פ 15:45
כשדפקתי את המקל על משטח לבן.
לא ידועלי על דרך בדיקה של מקלות קנמון מתולעים ולכן הפסקתי להשצמש.
סליחה על דוסיות יתר,
נראה לי שזה מידע חשוב פה לכמה אנשים
לא ידועלי על דרך בדיקה של מקלות קנמון מתולעים ולכן הפסקתי להשצמש.
סליחה על דוסיות יתר,
נראה לי שזה מידע חשוב פה לכמה אנשים
כ' בתמוז תש"פ 20:04
עם בשר?קציצות?
כ' בתמוז תש"פ 20:15
בקציצות זה קצת פחות אפשרי, ואפשר בטוח גם בתיבול של בשר- יקח את זה לכיוון קצת מתוק
כ' בתמוז תש"פ 20:28
קציצות על מקל קינמון.
כמו סוכריה על מקל רק עם קציצת בשר ומקל קינמון...
הרחק למעלה,
אי שם בעננים,
ישנו כוכב שכמעט ולא רואים.
ואותו הכוכב מאיר לסביבתו,
אך בגלל הכוכבים שסביבו,
נבלע אורו.
כ"א בתמוז תש"פ 00:17
לא יפול?
כ"א בתמוז תש"פ 08:14
ככה בערך מה את מכניסה
כ"א בתמוז תש"פ 08:32
עד שהכול משתזף יפה יפה, מכינה תערובת בשר מקילו בשר טחון, כפית סודה לשתייה, שלוק שמן זית, ואיזה תבלינים שבאלי, מכינה קציצות ומניחה מעל הבצל המטוגן, תוקעת פטריות טריות שלמות ו2-3 מקלות קינמון בין הקציצות. שופכת בערך חצי כוס מים לסיר, מרתיחה ומעבירה לאש נמוכה לשעתיים++ עד שהקציצות כהות וכמעט לא נשארו מים. בהצלחה. (זה מבוסס על מתכון של חן קורן, רק שיניתי מלא דברים)
כ"א בתמוז תש"פ 08:34
נראה טעים
כ"א בתמוז תש"פ 10:05
לשים אותם במרק עוף....
כ"ג בתמוז תש"פ 01:06
כ"ג בתמוז תש"פ 02:56
רק מוסיפה כוסברה קצוצה ואם יש לי שומן כבש קצוץ ובצל קצוץ מטוגן. מכינה צורה של קבב על המקל וצולה בפלנצ'ה או במנגל