ט' באב תש"פ 14:10

מכירים מרק ירקות אדום סמיך, לקוסקוס? אבל כזה שיוצא טוב באמת?

 

מחפשת הרבה פעמים מתכונים באינטרנט ותמיד הוא יוצא לא ממש אדום, ולא סמיך..

 

אני אשמח אם יש למישהו.

תודה.

ט' באב תש"פ 14:13
זה התיבול.
שזה אומר-רסק עגבניות ופפריקה אדומה.
הסמיכות זה מהירקות בעיקר.
אם את רוצה עוד סמיכות,בצלוחית שימי 2 כפות קמח ומעט שמן,תערבבי יחד ותשפכי לתוך המרק..
זה יסמיך את המרק תוך דקות בודדות.
ט' באב תש"פ 14:43


ט' באב תש"פ 14:53


ט' באב תש"פ 14:56
מטגנת בצל גדול פרוס
מוסיפה ירקות שונים חתוכים לקוביות-
גזר,דלעת,תפוחי אדמה,סלרי,כרוב,קישוא.
מערבבת היטב ומוסיפה מים.
לאחר רתיחה ראשונה מתבלת:
רסק עגבניות,מל"פ,פפריקה,אבקת מרק,מעט כרכום.
ועל אש נמוכה עד שהירקות רכים.
ט' באב תש"פ 15:19

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

י' באב תש"פ 10:39
אבל הסוד זה לא לשים הרבה מים
י"ג באב תש"פ 12:25
אורז בפנים
יכולים להסמיך את המרק,בבישול ארוך

ילדים בית ואני שביניהם בלוג הנקה בית ועוד

 כאבים כאבי גב תחתון

 קורונה

אולי יעניין אותך