י"ב באב תש"פ 19:06
להקציף עם 2 שמנת מתוקה.
להוסיף איזה טעם שבא לך
עוגיות אוראו
בצק עוגיות
ריבת חלב
תותים
סירופ שוקולד
י"ב באב תש"פ 19:07
ו2 שמנת מתוקה זה כמה?
כי יש כלמיני גדלים של אריזות
י"ב באב תש"פ 19:09
2 שמנת של 250 מל
י"ב באב תש"פ 19:17
ואם אני רוצה בטעם שוקולד.
אינלי סירופ שוקולד,
שוקולד מומס או קקאו וסוכר יעשו את העבודה?
י"ב באב תש"פ 19:50

אבל אני ממליץ ליחס של ארבעה-חמישה בגלל שהחלב מרוכז מאוד מתוק.

עשיתי פעם עם שוקולד מומס ושמנת (אם מכניסים רק שוקולד זה יתקשה בפנים ויהיה לא נעים). מה שיותר טוב זה לשים שתי כפות (אבל באמת לפי טעם) של ריבה מסויימת ולהוסיף חתיכות של אותו פרי. 

י"ב באב תש"פ 20:51
י"ב באב תש"פ 21:01

החלב מרוכז מאוד מתוק. מה שכן אם מגזימים לכיוון השש שמנות, אז היתרונות של החלב המרוכז במרקם פוחתות ואז זה כמו כל שמנת שתתקעי במקפיא, אז ארבע חמש זו הפשרה המומלצת (לענ"ד)

י"ב באב תש"פ 21:15

ללא תוספות מתוקות 2 שמנות זה סבבה ממש.

עם תוספות מתוקות 3-3 וחצי גג

אחרת זה ממש מרקם פחות גלידתי

י"ב באב תש"פ 21:19

אבל לא, לענ"ד בארבע יש אחלה מרקם גלידתי, ואפילו בחמש.

אבל הויכוח מיותר, אין בזה ביצים ואין בעיה לטעום תוך כדי ולהחליט.

י"ב באב תש"פ 23:35
אפשר להוסיף פנימה כל מיני דברים טעימים ולצפות בשוקולד מומס עם מעט שמן. לא הייתי מכניסה פנימה גנאש אבל כן נס קפה או קקאו

והמסע הזה כבד וקצת גדול עלי.

אני מאמין באמונה שלימה בביאת המשיח, ואף על פי שיתמהמה - עם כל זה אחכה לו בכל יום, שיבוא.

י"ג באב תש"פ 08:04
י"ג באב תש"פ 11:26
י"ג באב תש"פ 11:26

אולי יעניין אותך