י"ח באב תש"פ 21:46

יש למישהו מתכון לקרמל שיוצא 100 אחוז טוב?

בלי גלוקוזה

אֶפְשֹׁר לְחַיֵּךְ בַּחוּץ יוֹם יָפֶה

ואז את תראי- עידן חביב ודקלה

י"ט באב תש"פ 10:13

קרמל זה פשוט רק מצריך נוכחות ליד הסיר, שלא ישרף

 

יש פה הכנת קרמל בתמונות

 

י"ט באב תש"פ 13:24
חייבים להשגיח ולערבב שלא יישרף,
מצרף פה קישור גם עם טיפים חשוביםhttps://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.oogio.net/how_to_make_caramel/&ved=2ahUKEwi_x8bM843rAhULjosKHZwXAy0QtwIwAHoECAYQAQ&usg=AOvVaw2fj2ohcgLH9FNpMU9nyPr8
בהצלחה!!

אולי יעניין אותך