כ' באב תש"פ 18:03
אפשר גם קישוא מגורד או גזר מגורד אם אוהבים.

לפעמים אני מוסיפה רסק עגבניות לבלילה של הבשר.
כ' באב תש"פ 18:28


כ' באב תש"פ 23:25
להוסיף לבשר, מעבר לביצים וקצת שמן כמובן, רק את הבייסיקס למיצוי טעמים, כלומר מלח ופלפל, לגלגל כדורים ולאפות "כמאכל בן דרוסאי" (לדעת רש"י שליש בישול, רצוי להחמיר כרמב"ם חצי בישול),
אחר כך להשלים בישול בסיר עם רוטב מורתח לפי הטעם, כיוונים (מעבר למים) -
משהו מתוק, פלפלים אדומים, בצל, שום קצוץ, רסק עגבניות, מעט סוכר וכו'.
משהו יותר מזרחי גם עם בצל ולהוסיף כמון/ כורכום.
עוד כיוון- יין לבן, אגוז מוסקט וכו' יש גם תערובת בשם 'ראס אל חנות' אולי אפשר להשתמש בה בהקשר הזה.
הרוטב יכול לשמש גם כדי 'להרטיב' את הפחמימה הנלוית...
בהצלחה!

אולי יעניין אותך