ג' בתשרי תשפ"א 17:34
כמה ימים לרב זה בסדר לאפיה למשל. תריחי אותן ותסתכלי על המרקם. אם מריח טוב ובלי גושים תכיני פשטידה או מוקרם
ג' בתשרי תשפ"א 18:45
לא מצאתי באינטרנט שום מתכון. יודעת לכוון למשהו?
ג' בתשרי תשפ"א 19:10
ביצים
שמנת
קוטג'
בצל מטוגן
קמח
תבלינים- מלח פלפל אגוז מוסקט אפשר קצת פפריקה מתוקה אם את אוהבת
אפשר להוסיף כרובית/ ברוקולי/ עלי מנגולד/ תירס/ בטטה/ פטריות וכד'...
ג' בתשרי תשפ"א 20:38
ג' בתשרי תשפ"א 17:38

תבדקי כמובן אם הן מריחות ונראות נורמלי, אבל זה כנראה בסדר גמור גם אם (הרבה) יותר מכמה ימים. היה אצלנו מקרה שנשכחו שמנות ולא התקלקלו בכלל ממש המון זמן.

ג' בתשרי תשפ"א 18:46
ג' בתשרי תשפ"א 20:49
כח לפעמים הן הופכות להיות מרות

אולי יעניין אותך