פורום בישול ומתכונים
בהנהלת: ט'
ג' בתשרי תשפ"א 17:34
כמה ימים לרב זה בסדר לאפיה למשל. תריחי אותן ותסתכלי על המרקם. אם מריח טוב ובלי גושים תכיני פשטידה או מוקרם
ג' בתשרי תשפ"א 18:45
לא מצאתי באינטרנט שום מתכון. יודעת לכוון למשהו?
ג' בתשרי תשפ"א 19:10
ביצים
שמנת
קוטג'
בצל מטוגן
קמח
תבלינים- מלח פלפל אגוז מוסקט אפשר קצת פפריקה מתוקה אם את אוהבת
אפשר להוסיף כרובית/ ברוקולי/ עלי מנגולד/ תירס/ בטטה/ פטריות וכד'...
שמנת
קוטג'
בצל מטוגן
קמח
תבלינים- מלח פלפל אגוז מוסקט אפשר קצת פפריקה מתוקה אם את אוהבת
אפשר להוסיף כרובית/ ברוקולי/ עלי מנגולד/ תירס/ בטטה/ פטריות וכד'...
ג' בתשרי תשפ"א 17:38
תבדקי כמובן אם הן מריחות ונראות נורמלי, אבל זה כנראה בסדר גמור גם אם (הרבה) יותר מכמה ימים. היה אצלנו מקרה שנשכחו שמנות ולא התקלקלו בכלל ממש המון זמן.