י"א בחשוון תשפ"א 21:11
למישו יש מתכון לפסטו עם אגוזים במקום צנוברים ופרווה?
ממש אשמח למתכון מנוסה וטעים!

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

י"א בחשוון תשפ"א 21:53
אבל אין בעיה להחליף את הצנוברים. עדיף בשקדים אם יש לך כי אגוזים זה טעם קצת יותר מורגש (או לערבב).
לשים במגימיקס עלי פסטו, שום ושקדים/אגוזים (הכי טוב ממרח שקדימון)
ולהזליף פנימה שמן זית תוך כדי ערבוב עד שיש מרקם רך. ואז מוסיפים מלח, תטעמי עד שתאהבי
י"ד בחשוון תשפ"א 09:35

פרמזן תמיד אפשר להוסיף וכך בלי הפסטו נשמר להרבה זמן במקרר .

במתכון המקורי צנוברים אבל ניתן להמיר לשקדים או לאגוזי מלך באותה כמות

י"ד בחשוון תשפ"א 21:24
הכנתי ב'ה.. יצא סבבה רק קצת חריף בגלל השום..ושמתי 2 שיניים על חבילת בזיליקום וקצת פיטרוזיליה..ככה אמור לצאת?

והריקותי לכם ברכה עד בלי דירמקול

ט"ו בחשוון תשפ"א 08:57

2 שיני שום לא נחשב הרבה, אבל מצד שני אם מדובר באריזות בזיליקום שמוכרים בסופר אז אולי כן

אולי יעניין אותך