ט' בכסלו תשפ"א 12:37

אבל רק משהו שיוצא באמת מוצלח ורך..

 

*אתם מורחים שוקולד קנוי, אם כן איזה, או מכינים שוקולד למילוי?

*מתאים למלא עוגת שמרים רגילה במילוי קינמון? אם כן אפשר מתכון מומלץ למילוי קינמון?

 

תודה🎂🥐

ט' בכסלו תשפ"א 13:26

והמילוי לרוב (מתוך עצלות להכין) ממרח שוקולד השחר, פרווה

עוגת שמרים שוקולד

ט' בכסלו תשפ"א 13:30

אוי אני רואה שזה חלבי.

להמיר לפרווה ייצא מוצלח?

 

ט' בכסלו תשפ"א 13:33


י' בכסלו תשפ"א 21:38

גם הבאת לי פעם רעיונות לשימוש בחלב מרוכז והכל היה חסום בכל הרמות...

י"ד בכסלו תשפ"א 21:59

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

י' בכסלו תשפ"א 01:11
לא יודעת למה יוצא מדהים
ועברתי כמה מתכונים:

לשים בקערת המיקסר לפי הסדר הבא:
2 כפיות מלח
1.5 כוסות שמן
3 ביצים
7.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 חב' סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
1 ו- 3/4 כוסות מים חמוצים

להשאיר בקערה 15 דקות ללא ערבוב
לערבב במיקסר 8 דקות
מתקבל בצק נעים וקצת דביק.
להתפיח שעה.

לחלק ל4 חלקים שווים
לחלק כל חלק ל2
לרדד כל חלק למלבן לא דק לאורך
למרוח ממרח שוקולד אגוזים (צ'וקטה / השחר העולה/בלינגה)
בנדיבות.
אפשר פשוט להוסיף קינמון מעל השוקולד בחלק מהפסים.
לגלגל לנחש
ללפף שני נחשים למעין צמה ולהדק הקצוות.
להניח בתבנית אינגליש קייק.

למרוח מלמעלה חלמון ביצה טרוף עם קצת קפה נמס
לפזר שומשום

לאפות בתנור שחומם מראש על 180
בחלק התחתון בערך חצי שעה 40 דקות עד שמשחים יפה.

מעולה בהקפאה כשטרי ועטוף היטב
י' בכסלו תשפ"א 07:58

2 כפיות מלח לקילו קמח? נראה לי המון למאפה מתוק

י' בכסלו תשפ"א 08:08
מים חמימים...
לגבי המלח זה המתכון.
כמובן שמה כפיות שטוחות ולא "הרים".

אל תשני. יוצא וואו!!!
י"ב בכסלו תשפ"א 22:02
מבחינת הטעם- בהרבה מתוקים שמים מלח, זה מדגיש טעמים
י"ד בכסלו תשפ"א 14:41
אין לי מיקסר. אפשר ביד או במעבד?
י"ד בכסלו תשפ"א 23:56
ללוש טוב טוב
כמה זמן שכתוב.
י' בכסלו תשפ"א 13:34
י' בכסלו תשפ"א 13:59
חצי כוס קקאו... יוצא טעיםםם

אני לעצמי אין בי כלום מעפר אני בא ואליו אשוב

י' בכסלו תשפ"א 16:40
זה מוסיף
י"ג בכסלו תשפ"א 07:58

אולי יעניין אותך