בצק חלות/לחמניות. יוצא יותר שווה כשזה מועשר בחלמונים. קורצים עיגול בינוני. ממלאים בכל מיני דברים (עוד מעט אכתוב רעיונות) סוגרים לחצי עיגול. מהדקים מורחים ביצה ושומשום ואופים.
עשינו מגוון מילויים:
גבינות (צריך לסנן אותם שיצאו הנוזלים או לשים גבינות כמו ריקוטה וגבינות קשות אחרת יוצא המון נוזל שמפרק את הסמבוסק)
פיצה - רוטב עגבניות גבנצ זיתים/פטריות
חומוס - חומוס מבושל מרוסק חלקית בצל מטוגן כמון מל"פ
טונה - טונה חמוצים בצל מטוגן יצא מעניין וטעים
בשר - בשר טחון מתובל
סביח - לא עשינו אבל חברים עשו
פירה - פירה וביצה קשה בפנים
עשינו גם שוקולד
אפשר להכין הרבה, מקפיאים ומוציאים מהמקפיא ערב קודם