כ"ט בניסן תשפ"א 20:40

אם כתוב לי במתכון לשים בחום נניח 180 מעלות למשך חצי שעה,

זה אומר שאני חייב לחמם את התנור לחום הזה ורק אז לשים את האוכל?

 

ואם נניח שעכשיו התנור קר ואני רוצה להכניס ולהתחיל לחמם מאותו רגע

זה יצא טוב אם אני פשוט אשים יותר זמן? אם כן, כמה זמן?

"ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים ייחטבו, והשדות כולם יתייבשו,

רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף" 

 

(פתגם אינדיאני)

כ"ט בניסן תשפ"א 21:24
ל' בניסן תשפ"א 17:34

מה מה מה???.

73 דקות ל180-220???

אצלנו כמעט 10 דקות

ל' בניסן תשפ"א 17:59
וכן,בדיוק כך!
ל' בניסן תשפ"א 18:01

ולמקסימום (225) לפעמים כמעט רבע שעה.

 

 

חשבתי שהתנור שלי טוב. בכל המתוכנים אני מוריד זמן אפיה/בישול כדי שלא יישרף כי הוא  חזק.

 

מעניין עשית חשק להחליף

 

(למרות שאני אחליף כשאהיה בבית שלי עם תנור פירוליטי בילד אין ולא משולב כמו עכשיו)

אולי יעניין אותך