ה' בסיוון תשפ"א 01:08
אם יש מתכון עם ירקות בפנים מה טוב🙂
ה' בסיוון תשפ"א 01:15
אם כן, עוקבת🙂
ה' בסיוון תשפ"א 01:34
מבשלת בסיר עד ריכוך(כ-3 שעות!)
עם מלא מים+רבעי בצל+עלי כרפס.
מקררת את נתח הבשר במקרר(בנפרד מהמים).
בסיר רחב-
מטגנת רצועות בצל+פטריות טריות שלמות או פרוסות(עדיף טרי,אבל גם שימורים הולך).
מוסיפה אבקת פטריות+מל"פ+פפריקה מתוקה.
ואת מי הבישול של הבשר.מרתיחים.
את הבשר לפרוס לפרוסות ולהניח בסיר עם הרוטב.
להנמיך אש ולבשל כשעה וחצי.
ה' בסיוון תשפ"א 01:43
אי אפשר לחתוך לפני הבישול הראשוני?
ה' בסיוון תשפ"א 02:00
צריך לקרר לכמה שעות לפחות.
לפחות עד שהבשר יתמצק.
זה עושה את הפריסה טובה יותר.
כך הבשר לא מתפרק ונפרס יפה יותר.
ה' בסיוון תשפ"א 08:13
לפעמים מספיק 4/5 שעות טובות במקרר ואז לפרוס בזהירות.
בהצלחה!
ה' בסיוון תשפ"א 08:52
סוגרת את הנצח הצריבה עם מעט שמן מכל הצדדים תוך כדי מוגנת איתו רצועות בצל.
מוסיפה פטריות . לפעמים מוסיפה שורש סלרי, בטטה, דלעת, תפוחי אדמה, תפוח אדמה ירושלמי מה שמתחשק לי.
שמה יין נותנת לו כמה דקות להצטמצם.
תבלינים פפריקה, פלפל שחור, טיפונת מלח, קארי, כורכום. אפשר ראס אל חנות.
מוסיפה מים לכיסוי נותנת לפחות שעתיים שלוש להתבשל עד שהבשר מתרכך.

אולי יעניין אותך