פורום בישול ומתכונים
בהנהלת: ט'
כ"ב בסיוון תשפ"א 21:41
וכאלה במשקל. רוצה למדוד בכוס, לא במשקל.
שיהיה פרווה ועדיף ללא גלוטן או עם מעט קמח יחסית ואז אמיר בקמח ללא גלוטן
תודה!
כ"ב בסיוון תשפ"א 23:12
עם מעט סוכר וקצת מיץ לימון
עד שמגיר נוזלים ומתרככים
מעבירה אותם לתבנית אפיה
מערבבת סוכר חמאה ןקמח ביחסים של 1:1:2
אם יש כח אז מגרדת את החמאה במגרדת ישירות לקמח
מעט קינמון
שופכת על האגסים ולתנורעד להזהבה
מקציפה שמנת בצד
עד שמגיר נוזלים ומתרככים
מעבירה אותם לתבנית אפיה
מערבבת סוכר חמאה ןקמח ביחסים של 1:1:2
אם יש כח אז מגרדת את החמאה במגרדת ישירות לקמח
מעט קינמון
שופכת על האגסים ולתנורעד להזהבה
מקציפה שמנת בצד
כ' בסיוון תשפ"א 20:26
בס''ד
תנו חיוך הכל לטובה 😃
כ' בסיוון תשפ"א 21:55
בס''ד
שלום לך,
מרסקים אגסים, מוסיפים שמנת מוקצפת/ קרם קוקוס בתוספת המתקה, מערבבים ועבירים לכלי .
מקפיאים לפי המידה שאוהבים.
ניתן לשלב תוספות שאוהבים- פקאנים , שבבי שוקולד , שוקולד מומס, ועוד..
* לגלידה חלבית עשירה- ניתן לשלב חלב מרוכז והמרקם ישתדרג.
בהצלחה 💐
שלום לך,
מרסקים אגסים, מוסיפים שמנת מוקצפת/ קרם קוקוס בתוספת המתקה, מערבבים ועבירים לכלי .
מקפיאים לפי המידה שאוהבים.
ניתן לשלב תוספות שאוהבים- פקאנים , שבבי שוקולד , שוקולד מומס, ועוד..
* לגלידה חלבית עשירה- ניתן לשלב חלב מרוכז והמרקם ישתדרג.
בהצלחה 💐
בס''ד
תנו חיוך הכל לטובה 😃
כ' בסיוון תשפ"א 22:51
בס''ד
תנו חיוך הכל לטובה 😃