כ' בסיוון תשפ"א 11:40
כ' בסיוון תשפ"א 15:40
כ"ב בסיוון תשפ"א 21:41

וכאלה במשקל. רוצה למדוד בכוס, לא במשקל. 

שיהיה פרווה ועדיף ללא גלוטן או עם מעט קמח יחסית ואז אמיר בקמח ללא גלוטן

תודה!

כ"ב בסיוון תשפ"א 23:12
עם מעט סוכר וקצת מיץ לימון
עד שמגיר נוזלים ומתרככים
מעבירה אותם לתבנית אפיה
מערבבת סוכר חמאה ןקמח ביחסים של 1:1:2
אם יש כח אז מגרדת את החמאה במגרדת ישירות לקמח
מעט קינמון
שופכת על האגסים ולתנורעד להזהבה
מקציפה שמנת בצד


כ"ג בסיוון תשפ"א 08:15

ממדידה בכוסות, 

כ' בסיוון תשפ"א 20:26

בס''ד

תנו חיוך הכל לטובה 😃

כ' בסיוון תשפ"א 21:26


כ' בסיוון תשפ"א 21:55
בס''ד

שלום לך,

מרסקים אגסים, מוסיפים שמנת מוקצפת/ קרם קוקוס בתוספת המתקה, מערבבים ועבירים לכלי .
מקפיאים לפי המידה שאוהבים.
ניתן לשלב תוספות שאוהבים- פקאנים , שבבי שוקולד , שוקולד מומס, ועוד..
* לגלידה חלבית עשירה- ניתן לשלב חלב מרוכז והמרקם ישתדרג.

בהצלחה 💐

בס''ד

תנו חיוך הכל לטובה 😃

כ' בסיוון תשפ"א 22:51

בס''ד

תנו חיוך הכל לטובה 😃

כ' בסיוון תשפ"א 23:03


כ' בסיוון תשפ"א 23:23

בס''ד

תנו חיוך הכל לטובה 😃

כ"ב בסיוון תשפ"א 10:34
כ"ב בסיוון תשפ"א 10:35
כ"ב בסיוון תשפ"א 10:35
כ"ב בסיוון תשפ"א 10:36

אולי יעניין אותך