י"ד בתשרי תשפ"ב 10:09

מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי בינהים אם אני מכינה עוגת סופלה (שבמקור חלבית עם חמאה)

ואני רוציה להמיר לפרווה

קניתי בלובנד בלי מלח לאפיה ובישול (הצהוב)

ועכשיו מתלבטת אם לא עדיף נטורינה?

מישהו יודע עד כמה זה משמעותי?

י"ד בתשרי תשפ"ב 14:28

לא מדברת עם גברים בפרטי. תודה

י"ח בתשרי תשפ"ב 05:51
נטורינה היא טיפה יותר רכה. יכולה להחליף חמאה בצורה מצוינת, אבל מחמאה אפילו יותר טובה בזה. ואמנם טיפה פחות בריאה.

בלובנד אני כמעט לא משתמשת, נראה שהן פחות טעימות.
י"ח בתשרי תשפ"ב 14:48

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ב בתשרי תשפ"ב 21:14


כ"ב בתשרי תשפ"ב 21:17

מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:

יש לי 2 מתכונים - בישול ומתכונים

כ"ב בתשרי תשפ"ב 21:18

אשמור לי

אולי יעניין אותך