מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי בינהים אם אני מכינה עוגת סופלה (שבמקור חלבית עם חמאה)
ואני רוציה להמיר לפרווה
קניתי בלובנד בלי מלח לאפיה ובישול (הצהוב)
ועכשיו מתלבטת אם לא עדיף נטורינה?
מישהו יודע עד כמה זה משמעותי?
מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי בינהים אם אני מכינה עוגת סופלה (שבמקור חלבית עם חמאה)
ואני רוציה להמיר לפרווה
קניתי בלובנד בלי מלח לאפיה ובישול (הצהוב)
ועכשיו מתלבטת אם לא עדיף נטורינה?
מישהו יודע עד כמה זה משמעותי?
לא מדברת עם גברים בפרטי. תודה
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים:
מתכון לבצק פריך בלי מרגרינה ובלי ביצים: